2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254179 بازدید | 695464 پست
عزیزم برا منم ساک نشون داد تو انتقال اخرم اینقد استرس داد دکترم هی گفت برو بتا بده خود خوری کردم منت ...

چشم عزیزم پس منم صبر میکنم اره برای منم دقیق اینو نوشته که ساک بارداری حدود۵ هفته بدون کیسه زرد و بدون فتال پل دیده شد و کمی مایع آزاد لگنی رویت شد

بتای منم ۲۰۰۰ بودش

دعاکن برام عزیزم واقعا تحمل درد دیگه ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اکثردکترا 3تا انتقال میدن مگه اینک یکی رحمش توانایی جنین زیاد نداشته باشه.یاهرمشکلی...وای ...

ای بابا

من کلا همین ی بسته رو دارم آخه🥺نمدونم چرا انقد کم تخمک داشتم بااینکه مشکلی نداشتم

چشم عزیزم پس منم صبر میکنم اره برای منم دقیق اینو نوشته که ساک بارداری حدود۵ هفته بدون کیسه زرد و بد ...

انشاالله خدا جواب صبرتو میده جونم🙏🙏به روی چشم اگه لایق باشم

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

عزیزی خواهرنه گلم نمیرم دیگه خدا رو شکر خوبم عزیزم

سلام صبحت بخیر خواهری شکر خدا خوبی انشاااله تو یه وقت مناسب زنگ میزنم حرف بزنیم 

ممنون عزیزمی،الانم که لکه قهوه ای و رگه قرمز دیدم دل درد پریودم دارم نمیدونم شاید دارم پریود میشم

استرس نده به خودت جونم هر چی خدا برنامه ریخته همون میشه ،انشاالله که همه چی بخوبی پیش بره چخبرا مشهد هواش چطوره،تبریز که افتضاح گرمه

استرس نده به خودت جونم هر چی خدا برنامه ریخته همون میشه ،انشاالله که همه چی بخوبی پیش بره چخبرا مشهد ...

اگه تبریز هواش گرمه که اینجا جهنمه🤣🤣🤣خیلی گرم یک باد خنک هم نیست

الان اومدم بتا ۴۸ ساعت بعد رو بدم دعاکن ببینیم بالا رفته یانه

میدونی ماهایی که ای وی اف کردیم مغزمون هرلحظه درگیره بخدااا🙄

استرس نده به خودت جونم هر چی خدا برنامه ریخته همون میشه ،انشاالله که همه چی بخوبی پیش بره چخبرا مشهد ...

بتام بجای پیشرفت پایین اومده قبلا ۲۰۰۰ بود الان ۱۹۰۰

این یعنی حاملگی پوچ هستش؟