2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254382 بازدید | 695466 پست

کسی از خبری که راجع به بیمارستان آبان و بخش آی وی اف گفتن چیزی میدونه؟ میگن تعطیل شده و جنین ها گم شده؟ کسی هست اونجا جنین داشته باشه و خبر داشته باشه؟ حضوری رفته باشه یا تازه اونجا انتقال داده باشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز

17ـfavali

18ـآلادیا

19ـلیلا

20ـارزو

21ـزهرا

22ـداداشم

23ـابجی زهره

24ـ زهره

25ـزوبیده

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41خودم

🌹هر دوستی خواهان شرکت در چله س تک کنه لطفاً

سه شنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

سلام خانماچخبرگروه سوت و کور شدهانگار بچه ها فعلا دست نگه داشتنمنم واسه یه سونو یا ازمایش دست دست می ...

سلام عزیزدلم خوبی شروین جان چطوری ب دکتراحسانیان پیام بدم ازطریق کانالش ک نمیشه ب خط 12هم زنگ زدم جواب ندادن

سلام سپیدار خوبی عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه دلم خیییلی براش تنگه خیلی انشاالله که خدا به دل ...

سلام فاطمه جون خدا رحمتشون کنه خدا به دل شما صبر بده ان شا الله خیلی متاسفم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چله ی آیت الکرسی 📖شروع چله 24 تیرپایان چله 2 شهربور🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️روزانه آ ...

عزیزم خدا خیرت بده خدا حاجت دلت رو بده ممنونم 🙏

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali

18ـآلادیا

19ـلیلا

20ـارزو

21ـزهرا

22ـداداشم

23ـابجی زهره

24ـ زهره

25ـزوبیده

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41خودم

🌹هر دوستی خواهان شرکت در چله س تک کنه لطفاً

چهارشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

خانما‌من‌اصلا‌بادستورای‌طب‌سنتی‌مخالف‌نیستم‌خودم‌چیزاییشکه‌دکترطب‌سنتی‌طبق‌طبیعت‌بدن‌همسرم‌میگفت‌اجر ...

خانمایی که اطلاعات دارین لطفا کمکم کنید

من روز نهم انتقال هستم دو تا بلاست انتقال دادم. بیبی چکم منفیه. میخوام داروهامو قطع کنم . بنظرتون فردا برم آزمایش و داروهامو قطع کنم؟؟؟؟ هر چقدر سرچ کردم و از چتGPTمیپرسم میگه جنین بلاست از ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد بانه گزینی رو شروع میکنه و الان تقریبا احتمال مثبت شدنم صفره .هیچ علائمی هم ندارم و مطمئنم خبری نیس. 

اگه اطلاعاتی دارین لطفا راهنماییم کنید.

بنظرتون فردا آزمایش بدم و بعدش دارو قطع کنم؟ 

یا اینکه شنبه بدم و دارو قطع کنم. فردا روز دهم انتقال بلاسته

میخوام زودتر دارو قطع کنم که ماه بعد بازم برم برای انتقال

لطفا لطفا لطفا کمکم کنید

خیلی درمونده شدم 

یه سوال دیگم اینکه ایا شما برا انتقال پردنیزولون داشتین یا داروی مشابهش؟

خانمایی که اطلاعات دارین لطفا کمکم کنیدمن روز نهم انتقال هستم دو تا بلاست انتقال دادم. بیبی چکم منفی ...

بسلامتی انشاءالله. عزیزم چ عجله ای داری واسه قطع کردن دختر یکم صبورباش من تاحالا انتقال ندادم ولیکن انقد دیدم ک با بی‌بی چک منفی مثبت شده ازمایششون امید واهی نمیدم ولی خیلی دیدم مشابه تو رو زندگیتوبکن ب خدا ایمان داشته باش وخوش گمان باش انشاءالله خیره

خانمایی که اطلاعات دارین لطفا کمکم کنیدمن روز نهم انتقال هستم دو تا بلاست انتقال دادم. بیبی چکم منفی ...

سلام عزیزم

به هیچ عنوان دارو هات رو قطع نکن، دو هفته بعد از انتقال جنین آزمایش خون مثبت میشه و چهار روز بعد از آزمایش خون بی بی چک. الان خیلی زوده. داروهات رو با دقت استفاده کن و ایشالا پنج روز دیگه خبر خوش آزمایش خون مثبت رو به منم بده

در مورد پردنیزولون هم ...

لطفا به هیچ عنوان داروهای خودتون رو با بقیه مقایسه نکن.بر حسب شرایط ممکنه پروژسترون یا پردنیزولون یا هر دو یا هیچ کدوم تجویز بشه. بر طبق همون دستوری که بهت گفتم، داروها رو استفاده کن و مطلقا سر خود کم و زیاد نکن و بدون اجازه پزشک هم اصلا قطع نکن

خوبم فدات. دشمنت شرمنده گلم خدا پدرتو بیامرزه ممنونم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه انشالله. ❤

جانیمسان سارا،خوبی چخبرا چیکارا میکنی سالن میری باز

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

قربونت برم زنده باشی. الهی بگردم کاش پیشم بودی محکم بغلت میکردم قربون دلت بشم. الهی ب حق وحرمت این ر ...

نگفته هم میدونم چه خواهر و رفیق های خوبی دارم قربونت عزیزم انشاالله همیشه برام پر از خبرهای خوب و شاد باشی

سلام فاطمه جون خدا رحمتشون کنه خدا به دل شما صبر بده ان شا الله خیلی متاسفم

سلام مهتاب جان خوبی خواهر فدای محبتت ممنون عزیزم خدا رفتگان و شما رو هم قرین رحمت کنه جانیمسان خواهری