2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254219 بازدید | 695464 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان دکترم میگه بیا هیستروسکوپی رحم کن این بار برای انتقالت 

اما خانوادم میگم رحم اجاره ای بگیر که جنین هات حیف نشن، به نظرتون چکار کنم. صرف نظر از هزینه اگر میشه نظرتون‌رو بدین. 

سنمم هم ۴۴ 

ممنون 🙏

نمیدونم اینا بخاطر مصرف داروهاست؟؟؟

شاید نمیدونم قبل از بچه وقتی پریود میشدم میمردم و زند ه میشدم الان هم از وسط سیکل زیردلم درد میکنه تا پریود بشم 

نت نوشته تاثیر هورمون میتونه باشه

بچه ها بیایید کامنت بذارید صحبت کنیم خواننده نباشید آخه اینجا هم نباشه دردمون رو به کی بگیم نذارید ت ...

عزیزم بچه هاخسته شدن تو این راه بخاطراون حوصله ندارن دلشون شکسته واقعاهم سخته سالهاتلاش کنی نتیجه نگیری هم جونمون میره هم پولمون انشاءالله خدا خودش ب فریادهممون برسه منی ک تو تاپیکای دیگ نمی‌رفتم الان میرم اونجا بعضیاشون خوبه میخندم باحرفاشون حالم خوب میشه خودم فعلا ب بچه فک نمیکنم جدی وقتش برسه تکلیفم مشخص میشه دیگ هرچی باداباد 

عزیزم بچه هاخسته شدن تو این راه بخاطراون حوصله ندارن دلشون شکسته واقعاهم سخته سالهاتلاش کنی نتیجه نگ ...

ای خدا خودش به دل همه ی اونهایی که بچه ندارن ولی از هر مادری که بچه داره تو این راه برای بچه ای که نیست بیشتر زجر کشیدن و اذیت شدن نگاهی کنه و خیلی زود به مراد دلشون برسن و همچنین شما سپیدارجان

ای خدا خودش به دل همه ی اونهایی که بچه ندارن ولی از هر مادری که بچه داره تو این راه برای بچه ای که ن ...

قربونت برم الهی آمین همچنین خودت قشنگم. واقعا مادربودن ما ی چیزدیگس واسه بچه ای ک نبوده چقد خون ودل خوردیم چقدر پاهام تاول زدتواین راه چقدرگرسنه وتشنه موندم تواین مطباچقدبدن درد چقدلباس نوزادی دارم..... خیلی سخت بود اون روزا ولی دیگ بیخیال شدم هرچی خدا صلاح میدونه

عزیزم بچه هاخسته شدن تو این راه بخاطراون حوصله ندارن دلشون شکسته واقعاهم سخته سالهاتلاش کنی نتیجه نگ ...

چقد قشنگ حرف دل منو زدی 

چقد دلم گرفته 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤