2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253569 بازدید | 695453 پست
ممنون عزیزدلم، راستش نه! انگار هرچی میگذره غمش بیشتر میشه، چون باید این واقعیت رو بپذیری و این واقعی ...

انشاءالله میگذره این روزام. واقعا تلخه پذیرش این قضیه.من با اینکه بیخیال بچه شدم فعلاچون شرایطم مهیانیس مطب نمیرم ولی بازامید دارم خدا طبیعی بهم بچه بده حتی با لوله های بسته ورحم بدردنخورم🫣راستی منی ک نمیدونستم افسردگی چجوریه فک کنم دچارش شدم منی ک باوجود خستگی ها سختی‌ها بازروحیموحفظ میکردم دکتری ک عملم کرد توبرگه گزارش عمل توقسمت تشخیص بعداز عمل ی اصطلاح خارجی نوشته بودک تحت درمان باشم همش بهم میگف استرس نداشته باش وفلان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله میگذره این روزام. واقعا تلخه پذیرش این قضیه.من با اینکه بیخیال بچه شدم فعلاچون شرایطم مهیا ...

عزیزدلم  میفهمم چی میگی، دچار شوک شدیم انگار، منکه همش خیره و ماتم

عزیزدلم میفهمم چی میگی، دچار شوک شدیم انگار، منکه همش خیره و ماتم

انشاءالله روزای خوبم میاد مانمیدونیم زمانش کی هست بخاطراون بیتابیم خسته ایم اگ زمانش میدونستیم صدبرابرسختیهای الانمونو بدون آخ گفتن طاقت میوردیم

یاد اون روزها بخیر که تا سوال داشتی بچه ها جواب میدادند

ان شاالله همگیشون سالم باشند و سرگرم بچه بزرگ کردن باشند ماها هم زود صاحب بچه های سالم و صالح بشیم

منم خیلی خستم دیگه ناامید شدم.

دو تا آمپول پروژسترون دوشنبه قبل زدم هنوز پریود نشدم تا چند روز بعدش پریود میشم کسی اطلاعی داره؟

قبلاها میزدم یادمه زودتر از یک هفته می شدم اینبار نمیدونم چرا نمیشم کلافم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوستان دکترم میگه بیا هیستروسکوپی رحم کن این بار برای انتقالت اما خانوادم میگم رحم اجاره ای بگی ...

علیکم السلام 

اگر رحمت خوب باشه  و مشکلی نداشته باشه به رحم خودت انتقال بده 

چند تا جنين داری؟ 

تا الان انتقال دادی؟

انشاءالله روزای خوبم میاد مانمیدونیم زمانش کی هست بخاطراون بیتابیم خسته ایم اگ زمانش میدونستیم صدبرا ...

حرف های که میزنی حرف های دلمونه.

واقعا همینطوره اگر میدونستیم چه زمان باردار میشیم تا اون زمان صبر میکردیم و دم نمیزدیم

ان شاالله زود دامنت سبز بشه عزیزم

سلام دوستان دکترم میگه بیا هیستروسکوپی رحم کن این بار برای انتقالت اما خانوادم میگم رحم اجاره ای بگی ...

سلام عزیزم مثبت شدن ب گرید جنین ب رحم مادر ب ضخامت اندومتر ب تعادلات هورمونی به روحیه و بدون استرس بودن بستگی داره شما چندتا جنین داری و چند بار انتقال دادی و هر سری انتقال صخامت چند بوده و شرایط روحی چطور بوده؟ 

سلام عزیزم مثبت شدن ب گرید جنین ب رحم مادر ب ضخامت اندومتر ب تعادلات هورمونی به روحیه و بدون استرس ب ...

سلام عزیزم من یک بار انتقال دادم 

همه چیز خوب بود، حداقل ضخامت و کیفیت و مطمئنم 

اما از نظر روحی و استرس در بدترین شرایط بودم

الان سه تا جنین گرید a  و ab دارم. 

به نظرتون به رحم دیگری انتقال بدم شانس موفقیتم بالاتر میره؟

من دیگه رفتم تو ۴۴

علیکم السلام اگر رحمت خوب باشه و مشکلی نداشته باشه به رحم خودت انتقال بده چند تا جنين داری؟ تا الان ...

سلام گلم. من سه تا انتقال دادم الان سه تا دیگه دارم. 

دکتر میگه رحمت خوبه واقعن موندم چکار کنم. انتقال قبلی روحیه ام اصلن خوب نبود.