2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7252978 بازدید | 695439 پست
یادش بخیر.... روزی که بتا دادم و با خوشحالی اومدم اینجا گفتم مثبت شده...ان شاءالله هفته دیگه زایمانم ...

ای جانممممممممم بسلامتی انشاءالله فارغ میشی عزیزم پیشاپیش مبارکهههههه گلم خدانگهدارخودتونینیت باشه

سلام عزیزم ممنونم من دوروز پیش سقط کردم با دارو تو بیمارستان بستری شدم و خیلی درد کشیدم ولی خداروشکر ...

آخ وقتی قلب تشکیل میشه واقعا ادم دلش بهش وابسته میشه

الان من که ساک بدون جنین بود هیچ حسی بهش نداشتم

ولی از این که ۶ ماه برنامم عقب افتاد ناراحتم

هر چی بیشتر میدوییم بیشتر ازش دور میشیم

گاهی میگم ولش کن 

یه سال بی خیالش شو

ولی خب هزینه ها گرونتر میشن

همین کرایه ماشینها...

همه چی

😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانممممممممم بسلامتی انشاءالله فارغ میشی عزیزم پیشاپیش مبارکهههههه گلم خدانگهدارخودتونینیت باشه

ممنون عزیزم.

ان شاءالله به زودی قسمت خودت و همه ی منتظرا

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلامحالتون خوبهمن هنوز چیزی از سقط نیومدهخیلی ذهنمو مشغول کردههمش میگم نکنه سقط باعث بشه عکس رنگی رح ...

سلام 

خونریزی نداری قطع شده؟ 

سقط عکس رنگی رو خراب نمیکنه ولی بعد سقط حداقل سه ماه مهلت بده ب بدنت 

الانم بنظرم ی سونو بشو واژینال ببین چ خبره

سلامحالتون خوبهمن هنوز چیزی از سقط نیومدهخیلی ذهنمو مشغول کردههمش میگم نکنه سقط باعث بشه عکس رنگی رح ...

من خیلی امید داشتم ب باردارین ان شاء الله خدا دلتو شاد کنه نااميد نشو خدا ارحم الراحمین بالاخره میده شعار من اين بود خدا بعد 5 سال بهم داد الانم شعارم همینه آن شالله ر کی میده سالم باشه

رز عزیزم خیلی ناراحت شدم که انتقالت منفی شد ،اندومتر ۶.۵ خیلی پایین بوده کاش انتقال نمیدادی،از استرادیول خارجی استفاده کردی؟

رز تو اول سعی کن قلق بدن خودت رو پیدا کنی و ببینی چجوری ضخامتت میره بالا و بعد برو سراغ انتقال 

@atitalebi عاطی عزیز پیام هات رو دیدم،درکت میکنم،اما با این روحیه نرو سراغ انتقال،عاطی من روزی ک رفتم برای انتقال چهارم دیگه با اینکه ممکنه تو زندگیم هیچ وقت بچه نداشته باشم کنار اومده بودم ،همه زندگی ک بچه نیست ،باید تو لحظه زندگی کنیم ،نگران اینده نباش،مخصوصا با این وضعیت مملکت دیگه واقعا این دنیا ارزش غصه خوردن رو نداره

بچه ها لطفا درمانتون رو ادامه بدین ولی در کنارش به خودتون هم برسین ،

یه تجربه ای ک دوست داشتم باهاتون به اشتراک بذارم اینه ک سراغ این درمان های گیاهی و پکیج ها نرین ،فقط پول دور ریختنه،همون پول رو بدین به دکتر مسیر درمانتون رو ادامه بدین ،حالا اگه حس بهتری با یه عرقیجات یا دمنوشی دارین بگیرین بخورین ولی سراغ این طبیب های سنتی نرین

سلام عزیزم ممنونم من دوروز پیش سقط کردم با دارو تو بیمارستان بستری شدم و خیلی درد کشیدم ولی خداروشکر ...

عزیزم متاسفم بخاطر سقطت،اما تو آی وی اف اتفاقا کیفیت جنین ها بهتر از بارداری طبیعیه 

بچه ها من یه دکتر ماما میشناسم آنلاین هم هست خیلیا پیشش نتیچه گرفتن اگه خواستین بهتون معرفی میکنم من باره اول داروها همینو خوردم باردار شدم درکنارش ورزش و اصلاح سبک هم داشتم وظیفم بود بهتون بگم انشالله که هیچ زنی منتظر نباشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭