2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254228 بازدید | 695464 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیک اسید و ویتامین ای، مهمترین مکمل هست عزیزم, سعین کن ویتامین ها رو از مواد غذایی بیشتر تامین کنی ...

عزیزم انتقال اولم هست و خیلی سعی کردم قبل انتقال خودم گرم نگه دارم گرمی خوردم شکمم با سیاه دانه چرب میکردم و شال پشمی می‌بستم به کمرم از پانکچر تا انتقال کاملا بدنم و رحمم گرم نگه داشتم لبنیات اصلا نخوردم و بعد انتقال گرمی جات اصلا نخوردم ولی سعی می‌کردم چون هواسرد بود خودم گرم کنم برف سنگینم بعد انتقال می‌بارید مجبور بودم کنار بخاری باشم 😅 ولی همیشه نوک انگشتام سرد بود نشاسته و آب روزی دو استکان میخوردم آب سیب میخوردم سیب پخته ماکارانی ولی از همه مهم تر به خدا ایمان داشتم که دست خالی منو نمیزاره🥺🤲❤️

الهی که تجربه کنید این حال خوب

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم ،خوبی؟نی نی خوبه؟؟سونو جدید نرفتی گلم ؟؟من استراحتم رو کمتر کردم

سلام گلم خوبم تو چطوری خوبی سونو ک نه اخریش انومالی رفتم دیگه نرفتم منم استراحتم کمتر شده تو چیکار میکنی رفتی انومالی طولت بهتر شده؟ لکت چی شد بند اومد انشالله 

سلاممبارکهخیلی با اوابوست نتیجه گرفتنمیشه بگی بغیر اون چیکار کردی؟چن بار نزدیکی داشتین،؟بعد نزدیکی د ...

عزیزم تغیر سبک و ورزش بیشتر تو برنامم بود 

و اینکه این 2 3 ماه خیلی از لحاظ روحی آروم تر بودم و استرس کمتر کردم

نزدیکی هم همون 2 شب یک بار 

آره 1 2 ساعتی سمت چپ دراز می‌کشیدم

نه عزیزم یک بار پانکچر شدم اینم بی‌نتیجه بود.. 

سلاممبارکهخیلی با اوابوست نتیجه گرفتنمیشه بگی بغیر اون چیکار کردی؟چن بار نزدیکی داشتین،؟بعد نزدیکی د ...

عزیزم تغیر سبک و ورزش بیشتر تو برنامم بود 

و اینکه این 2 3 ماه خیلی از لحاظ روحی آروم تر بودم و استرس کمتر کردم

نزدیکی هم همون 2 شب یک بار 

آره 1 2 ساعتی سمت چپ دراز می‌کشیدم

نه عزیزم یک بار پانکچر شدم اینم بی‌نتیجه بود.. 

سلام عزیزم مبارکت باشه الهی به سلامتی بغلش کنیمیگم شما کیست تخمدان داشتی؟

سلام ممنون سلامت باشی انشالله قسمت شما

نه عزیزم قبلا داشنم ولی قرص ال دی خردم برطرف شد خداروشکر

سلامگلم خوبیمنم منتظ پریودمفعلا نیومدهعوارض داروها هنوزم توی بدنمون موندهطبیعیه پسداشتم میپرسیدم پیا ...

ممنونم پس همون من خوشحال بودم باردار شدم امروز پریود شوم

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه