2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253265 بازدید | 695442 پست
سلامخوبیچیکار کردیمن همش خونریزی دارمنمیدونم چیکار کنم سقط بشهدوس ندارم بستری بشمکاش خودبخود سقط بشه

سلام عزیزم تخم شوید دم کن بخور زعفرون غلیظ بخور اینا قاعده اوره 

ممنون عزیزم با دعاهای شما دوستان عزیز ....ک واقعا هممون درد کشیده ایم انشالله ک دعا هممون در حق هم ب ...

🌸✨ قربونت برم حاجت روا باشی انشالله 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع چله ی حمد

سشنبه7اسفند1403

26شعبان 1446

روزانه 70مرتبه سوره ی حمد میخونم ب نیت ی دوست

لازم نیست شما بخوانید

1-سپیدار ✅

2.نهال✅

3-نگار 80✅

4-داداشم ✅

5-مهتاب ✅

6-فalaae✅

7.نسا✅

8-آهسته ✅

9.ر710rose✅

10-ملکهقبلش ✅

11-رادیس ✅

12یاامامرضادستموبگیر✅

13.م mehryn✅

14.عبدالواحد✅

15.فfavali✅

16.مmmmmzz✅

17.هپی گرلز✅

18.قاصدک14✅

19.د2aftab✅

20.آataitalebi✅

21.ز74zhiyan✅

22.ماهور✅

23هzendgimaman✅

24.آسمان1402✅

25.زهرااابااانو✅

26.مmerino✅

27.بانوهمراز✅

28.مامان۱هاکان ✅

29.باران۳۱✅

30.بانو۱۱۳✅

31.پ ۵golnarges✅

32.زلیخا1402✅

33.فطررس ✅

34.پروانه21

35.فردوس

36.محبوبه

37.ستاره

38. روحی

39.شطرنجی

40.جjoooodi

41.خودم

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

سلام یلدا خانم متاسفم برایه اتفاقی که برات پیش اومد من میدونستم باتوجه به رشد بتات انشالله زود سقط- ...

سلام عزیزم ممنونم من دوروز پیش سقط کردم با دارو تو بیمارستان بستری شدم و خیلی درد کشیدم ولی خداروشکر به کورتاژ نکشیدم و افتاد تو یه کیسه آب بود به اندازه یه آلوچه و کیسه آب پاره کردن دقیقا جنین اندازه یه برنج دم کشیده بلند بود آخه مشکل اینجاست که قلبش تشکیل شد و خودم صداش شنیدم ولی ایست قلبی کرده بود چرا شو واقعا نمیدونم !!!🥺😞

خیلیا بتاشون پایین بوده ولی بچشون سالم هست..

به نظرم اصلا آی وی اف جنین‌های خوبی هک نمیزارن برات

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلامخوبیچیکار کردیمن همش خونریزی دارمنمیدونم چیکار کنم سقط بشهدوس ندارم بستری بشمکاش خودبخود سقط بشه

سلام من رفتم بیمارستان قرص گذاشتن تو رحمم و یکم درد داشتم ولی خداروشکر افتاد و رحمم هیچی توش نمونده بود مثل بقایا کورتاژ نشدم دیگه چون احتمالا جنینت کوچیکه بهتره بری بستری بشی ببین قرص میزارن برات تا بیفته

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بچه من وسطاي ارديبهشت انتقالم هست. از الان چي بخورم كسايي كه تجربه دارن؟ رژيم غذايي خاصي مدنظرتون هس ...

سلام عزیزم.

پیاده روی کن و سعی کن سالم خوری داشته باشی. قند و شکر و هرچی توش قند داره، فست فود، تنقلات نخور. هر روز چند دیقه نرمش کن و تحرک داشته باش.

من خودم به گرمی و سردی غذاها اعتقادی ندارم، فقط رژیم گرفتم و غذاهای سالم میخوردم.

میوه و سبزیجات بخور

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
لباس نینی خیلی خوبه منم انجامش دادم 4 ماه بعد حامله شدم

سلام

حالتون خوبه

من هنوز چیزی از سقط نیومده

خیلی ذهنمو مشغول کرده

همش میگم نکنه سقط باعث بشه عکس رنگی رحم رو خراب کنه

از طرفی روحیه امو چه زودی از دست دادم

انقدر دلم گرفته شده

قرار بود پریود فروردین برم

ولی حالا باید ۶ ماه به بدن فاصله بدم و از طرفی دیگه انگیزه امو از دست دادم.

از روحیه خرابم نگم ک خیلی داغونم

😉

عزیزم بخاطرلاپاروسکوپی شکم بندبستن؟ چندماه بعدلاپارا میشه رف واسه انتقال؟

دکتر به من گفت ۲تا۳ پریودی بعدش میشه رفت

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

یادش بخیر.... روزی که بتا دادم و با خوشحالی اومدم اینجا گفتم مثبت شده...

ان شاءالله هفته دیگه زایمانمه.

این روزها رو برای همه ی منتظرا خصوصا دوستای خوب این تاپیک آرزو میکنم