2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253594 بازدید | 695453 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله پس حسابی به تغذیت برس کباب و حلیمو سینه مرغ تخم مرغ اب پز بستنی و مغزیجات تو وزن دهی خوب کم ...

هنوزم نمیدونم کدومو انتخاب کنم 🥲 وقتی ب سز فکر میکنم میگم سز ن ، وقتی ب طبیعی فکر میکنم میگم این ن😂🤦🏻‍♀️

وای من حال ندارم چیزی بخورم😬 ولی خدارو شکر انگار وزن دهیش خوبه

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

واقعا ک درست میگی خدا خودش کمک میکنه تو هم مراقبت کن.من خودم بعد از اون اتفاق تلخ اگه یادت باشه ... ...

قربونت برم دختر صبور و قشنگم🫂🤍

اره عزیز حتما برو ، من ک فقط چند سال باردار نشدم تو بارداریم درونی همش استرس داشتم...

پیگیری کن خیلی کمکت می‌کنه 

امیدوارم ب زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 🌸💖

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای قربونش بشم من،چقدر این اسم قشنگ و دل نشین هست,ایشالا نامدار و سلامت باشه قشنگمون😘😘😘😘

فداتشم قشنگم🤍🫂

پس ربطی به فشار خون بالا و پایین قبل از بارداری نداره یا چیزی نیست که ادم بتون احتمال مبتلا شدن بشه ...

انشالله که پیش نیاد براکسی من بعداز اینکه بلا ب سرم اومد تازه فهمیدم ک  باید چیکارا میکردم فشار من عصبی بود.اگه ی درصدم کسی مبتلا بشه با مراقبت و رسیدگی و رعایت بسلامت میگذره پناه هممون بخدا.  

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
قربونت برم دختر صبور و قشنگم🫂🤍اره عزیز حتما برو ، من ک فقط چند سال باردار نشدم تو بارداریم درونی ه ...

ممنون عزیزم با دعاهای شما دوستان عزیز ....ک واقعا هممون درد کشیده ایم انشالله ک دعا هممون در حق هم براورده خیر میشن .حتمادپیگر میشم بعداز این تعطیلات پر انرژی میرم جلو 

نه ب فشارخون بایین ربطی نداره ممکنه فشارخون بایین باشه تو بارداری بره بالا چون مسمومیت بارداری اختلا ...

دقیقا همه حرفاتون صحیحه من بعداز اینکه اتفاقه افتاد اطلاعات کسب کردم اصلا چیزی ب اسم مسمومیت بارداری ب گوشم نخورده بود و دکتر یا حتی بهداشت هم توضیحی در موردش بهم نداده بودن ورم داشتم بیشتر صورت و پاها بلند ک میشدم شکمم شدید منقبض میشد تکرر ادرار بیش از اندازه فشارم چک نکرده بودم هر روز وگرنه زودتر متوحه میشدم شاید کار ب اینجا نمیکشید.  

ممنون عزیزم با دعاهای شما دوستان عزیز ....ک واقعا هممون درد کشیده ایم انشالله ک دعا هممون در حق هم ب ...

سلام اهسته جان، ايشالله زود تر اقدام كن، مطمئنة زود نتيجه ميگيري ، قبلش هم حتما حتما زير نظر دكتر باش بخاطر مسموميت،

دقیقا به خدا نه لکه بینی هیچی ندارم خدا کنه زودتر بیفته تموم بشه از سقط میترسم

سلام یلدا خانم متاسفم برایه اتفاقی  که برات پیش اومد من میدونستم باتوجه به رشد بتات انشالله زود سقط-بشه من یک هفته کشید تا خونریزیم شروع شد ودادم ازمایش هیچ چیز خاصی نگفتن 

دقیقا به خدا نه لکه بینی هیچی ندارم خدا کنه زودتر بیفته تموم بشه از سقط میترسم

من بتای اولم ۵۲ بعدی ۱۰۲ بعد ۲۰۰وخورده ای 

من تا دوهزارم رفت سنو هم شدم وبعد به سنو قلب نکشید 

دومیم ۵۰یا ۵۱ بود بتای اولم دومیم ۹۸ وبعد افت کرد اومد  رو ۷ 

پس ربطی به فشار خون بالا و پایین قبل از بارداری نداره یا چیزی نیست که ادم بتون احتمال مبتلا شدن بشه ...

من بعد هفته ۲۰ بارداری انقدر روز به روز ورم کردم که اصلا عین بادکنک شدم.

من بعدها علتشو فهمیدم

من موقع بارداری فشار شریان رحمی میگیرم

درمانش هم اسپرین و انوکسا بودو حذف نمک و تغذیه مناسب

😉

انشالله که پیش نیاد براکسی من بعداز اینکه بلا ب سرم اومد تازه فهمیدم ک باید چیکارا میکردم فشار من ع ...

بارداری اول رایجه

من فک کردم ورم طبیعیه

و اصلا ادم چاق و سن بالا نبودم توی اون بارداری

و سابقه فشار خون هم نداشتم

ولی فشار شریان رحم باعث شد

😉

بچه ها من به تازگی از شدت فشاری که این جریان ناباروری روی من میگذاره دچار تپش قلب، تنگی نفس و حالت تهوع میشم، با این اوضاع نمیشه رفت برای انتقال، چیکار باید کرد؟! فکر کنم بخاطر اینهمه فکر و ناراحتی، مشکل قلبی پیدا کردم