2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253776 بازدید | 695457 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم ivf بودم بچه اول بار اولم مثبت شدم بچه مم دختر بود همه چیز هم خوب بود تو ۲۷ هفتگی متو ...

عزیزم، متاسفم که همچین تجربه ای داشتی، انشالله دفعه های بعد همه چی خوب پیش میره. چکاپ فشار خون چطوریه؟ از کجا میشه فهمید مه در اینده ادم احتمال کرفتن فشار خون رو داره یا نه؟

عزیزم، متاسفم که همچین تجربه ای داشتی، انشالله دفعه های بعد همه چی خوب پیش میره. چکاپ فشار خون چطوری ...

ممنون عزیزم والله من همیشه فشارم طبیعی بوده تا اخرین چکابم ک ب مدت یک ماه بود نرفتم یسری ازمایش بود جوابشونو گرفتم رفتم فشارم رو ۱۵ بود تا بیمارستان ک رفتم ۲۰ روی ۱۹ بود دیگه با هرچی دارو و امپول بود از ۱۷ پایین نیومد.دکتر قلب میری چکاب میکنه بعد هولتر فشار بهت اویزون میکنه ۲۴ ساعته کنترل میکنه اگه مشکلی باشه خدایی نکرده میگه چیکار باید کردشما باردارید فقط استرس سمه و خودو خوری و جنگ اعصاب باید اروم باشی نمک رو هم رعایت کنی 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
الان در غیر بارداری فشارت چنده.؟

الان طبیعی ۱۱ ۱۰ الان ک روزه ام ۹ هم هست.ولی ب محض اینکه اعصابم بهم بریزه یا شب کم خوابی بکشم بهم میریزه تا ۱۶ روی ده هم میره

عزیزم، متاسفم که همچین تجربه ای داشتی، انشالله دفعه های بعد همه چی خوب پیش میره. چکاپ فشار خون چطوری ...

عوامل مستعد کننده همین خود ای وی اف سن زیر 18 سال چاقی سابقه فشار تو بارداری های قبلی تغذیه نامناسب عدم تحرک دیابت و.... 

الان طبیعی ۱۱ ۱۰ الان ک روزه ام ۹ هم هست.ولی ب محض اینکه اعصابم بهم بریزه یا شب کم خوابی بکشم بهم می ...

الان ک خوبه خوابتو حتما تنظیم کن داروهایی که گفتم استفاده کن استرس از خودت دور کن و تو بارداری حتما َسر موعد کنترل بشین و علائم خطر تو دفترچه بهداشت رو بلد باشین 

الان ک خوبه خوابتو حتما تنظیم کن داروهایی که گفتم استفاده کن استرس از خودت دور کن و تو بارداری حتما ...

چشم عزیزم انشالله حتما تمام سعیمو میکنم ک دیگه تکرار نشه   

الهی شکر انشالله همیشه خوب باشین🥹😍اره خاله جونش میزاریم سلین

وای قربونش بشم من،چقدر این اسم قشنگ و دل نشین هست,ایشالا نامدار و سلامت باشه قشنگمون😘😘😘😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
ممنون عزیزم والله من همیشه فشارم طبیعی بوده تا اخرین چکابم ک ب مدت یک ماه بود نرفتم یسری ازمایش بود ...

پس ربطی به فشار خون بالا و پایین قبل از بارداری نداره یا چیزی نیست که ادم بتون احتمال مبتلا شدن بشه رو بده! والا من که هنوز انتقال هم ندادم، ولی خواستم بدونم نشونه ای هست که ادم خودش بدونه. چقدر هم سریع فشار خونتون بالا رفته عزیزم، حتما براتون خیلی سخت بوده ولی با توکل به خدا، همون یه بار بوده، دیگه پیش نمیاد 🥰

پس ربطی به فشار خون بالا و پایین قبل از بارداری نداره یا چیزی نیست که ادم بتون احتمال مبتلا شدن بشه ...

نه ب فشارخون بایین ربطی نداره ممکنه فشارخون بایین باشه تو بارداری بره بالا چون مسمومیت بارداری اختلالات جفته ولی فشارخون بالا قبل بارداری و وجودش تو بارداری میشه فشارخون مزمن و مسمومیت بارداری نیس مگر اینکه مسمومیت بهش سوار بشه

گفتم مثلا اگ شما چاقی سنت زیر 18 ساله ای وی آفی بچه اولی  یا سابقه فشارخون تو بارداری قبلی داشتی هر کدوم باهم یا ب تنهایی میتونه فشارخون رو بالا ببره

سلام بچه هائیکه فشار خون بارداری می گیرن حتما مکمل منیزیوم از اول بارداری بخورند خیلی خوبه دم غروب بخورید 

حتی اگه می شه چک کنید میزان منیزیوم خونتون و حد بالا نگهش دارین 

تو بارداری خیلی منیزیوم بدن مصرف می شه و یه علت انقباضات رحمی و فشار خون و دیابت و مسمومیت بخاطر کم شدن منیزیوم بدنه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)