2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254187 بازدید | 695464 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرژسترون جاشو سفت کرده

دقیقا به خدا نه لکه بینی هیچی ندارم خدا کنه زودتر بیفته تموم بشه از سقط میترسم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم نه احتمال اتفاق افتادنش خیلی کمه ولی محال نیس در ای وی اف چنانچه pgd کرده باشین سلامت چک ...

هزینش خیلی زیاده به نظرم 

جنین رو بدیم آزمایشگاه معلوم میشه که از چی بوده ایست کرده!!!؟؟ آیا چیزی میدونید راجب پاتولوژی و چک کردن جنین 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
هزینش خیلی زیاده به نظرم جنین رو بدیم آزمایشگاه معلوم میشه که از چی بوده ایست کرده!!!؟؟ آیا چیزی مید ...

منم فعلا لک و گاهی خون غلیظ

موندم چرا اینجوری شدم

حالا کی پریود شم

و سه ماه صبر کنم تا برم اقدام

😉

منم فعلا لک و گاهی خون غلیظموندم چرا اینجوری شدمحالا کی پریود شمو سه ماه صبر کنم تا برم اقدام

همین که باردار شدی عزیزم خداروشکر پس نگران نباش سعی کن آندومتر تقویت کنی میگن آندومتر خوب باشه جنین سریع میگیره

منم فعلا لک و گاهی خون غلیظموندم چرا اینجوری شدمحالا کی پریود شمو سه ماه صبر کنم تا برم اقدام

عزيزم پيامت رو ديدم ناراحت شدم، ايشالله خدا هرچه زود تر دلت رو شاد كنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️❤️

هنوز ک هیچی معلوم نیس ان شالله فردا مجدد تیتر تکرار کن و داروهاتم استفاده کن 

هنوز ک هیچی معلوم نیس ان شالله فردا مجدد تیتر تکرار کن و داروهاتم استفاده کن

اخه چرا باید براش تلاشی کنم

من الان باید ویار داشتم

اونم که تکرار ازمایشم بود

من زود با واقعیت کنار اومدم.

😉

سلام عزیزم ممنون از لطفت خیلی لطف کردی من الان قم هستم بعد افطار می‌خوام برم مسجد جمکران حتما از طرف ...

فدات بشم 

خیلی‌ خیلی‌ با لطفت شرمنده م کردی 

انشاءالله انشاءالله سال خوب ونیکی در پیش داشته باشی پر از شادی 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر