2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253776 بازدید | 695457 پست
خانوما حس میکنم خودم مقصرم😔۱۵ روز لک و خونریزی بودم رعایت نکردمکاش حرف زندگیم رو گوش میکردم زودتر ب ...

کاش زودتر تست میدادی البته تو دو بارداری ب فاصله نزدیک داشتی میدونی ک بعد سقط حداقل سه ماه نباید حامله بشی چون دهانه رحم لیزه و احتمال دفعش هست حالا ان شالله ک عددش بره بالا ولی اگ خدای نکرده دفع شد بدون چون دوتا سقط مکرر داشتی حتنا حتما حتما باید انوکسا و  ا اس ا  از همون اول باید مصرف کنی جنین هایی ک دفع میشن تو سه ماهه اول معمولا بدلیل اختلالات کروموزومی هستن  و یا مشکلات انعقادی 

کاش زودتر تست میدادی البته تو دو بارداری ب فاصله نزدیک داشتی میدونی ک بعد سقط حداقل سه ماه نباید حام ...

خیلی ناراحتم

اندازه یک ربع چنان درد شدیدی داشتم که گریه کردم اون لحظه

چی بگم

😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحتماندازه یک ربع چنان درد شدیدی داشتم که گریه کردم اون لحظهچی بگم

ان شالله خیره امیدوارم دوقلو بوده باشه ک تو سونو واژینال یکی رو ندیده باشه و اون افت بتا داده باشه باز دو روز دیگه مجدد تکرار کن خدا کریمه 

خیلی ناراحتماندازه یک ربع چنان درد شدیدی داشتم که گریه کردم اون لحظهچی بگم

ان شالله خیره امیدوارم دوقلو بوده باشه ک تو سونو واژینال یکی رو ندیده باشه و اون افت بتا داده باشه باز دو روز دیگه مجدد تکرار کن خدا کریمه 

من که پولم ب خصوصی نمیرسه خواهر😁میگم شما بیمارستان مفرح رو میشناسی ، بنظرت خوبه برم اونجادوتا زندای ...

نه عزیزم نمیشناسم

اگر زندایی هات راضین که حتما برو

البته دکتر خیلی مهم هست و اینکه اون بیمارستان ان آی سی یو داشته باشه که اگر خدای ناکرده بچه لازم داشت همونجا کارش انجام بشه

اره خیلی دلم شکست من قبلا نمیدونستن بچه میخوامراحت بودم الان که دوتا سقط داشتم میدونن و هی میگن و مت ...

نه تنها عمه شوهر بلکه به هیچ کس ربط نداره.باید میگفتی نمیخوام این دوتا هم نا خواسته بوده ازبس بدنم آماده ست سریع حامله میشم.

انشاالله خدا بهت میده فقط استرس نداشته باش.

یادته شوهرمنم اسپرمش مشکل داشت و دی اف آی لب مرز و حرکت آ صفر و مورفولوژی هم ۲ بود،انتقال آخر رفتم فقط برای اینکه خیالم راحت بشه نمیشه تا کلا بذارم کنار فکر کنم استرس نداشتنم بی تاثیر نبوده. و اینکه یه دوره رژیم غذایی مخصوص آی وی اف رو که طی سنتی داد رعایت کردم. و اول و آخر هر چیزی هم خواست خدا.از خدا خواستم اگر صالح نیست و بعدا از بودنش قرار پشیمان بشم اصلا نده .

خدا خودش تو قرآن میگه به یه سری تک قلو میدیم به یه سری دو قلو به یه سری دختر به یه سری پسر و به بعضی ها اصلا نمیدیم.بازم خداروشکر که خدا دو تا دسته گل بهت داده

واقعا ممکنه بالا بره؟کدوم کاربر؟

آره امکانش ک هست مثلا دو قلو باشه و یکیش سقط بشه. یادم نیس متاسفانه کدوم کاربر بود ولی می‌دونم مورد مشابه اتفاق افتاده. نمی‌خوام الکی دلت رو خوش کنم فقط گفتم یهو ناامید نشی پاشی کار کنی و دارو قطع کنی و... فعلا ادامه بده دکتر برو ببین چی پیش میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان من ۳۴ هفتگی رفتم سونوی بیرون بچم بریچ بود بعد هر دوهفته میرفتم مطب دکتر سونو میکرد ولی برگ ...

ای جوونم 🥹🫂 

من دوست دارم فسقلم ۳۵۰۰ دنیا بیاد😁

و تصمیمم شد سز البته هنوز با دکتر مشورت نکردم

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قشنگ من سلامقربونت بشم ما هم خوبیم عزیز دلممرسی خاله فاطمه گل پسری هم خوبهخودت خوبیاسم انتخاب کردی؟

الهی شکر انشالله همیشه خوب باشین🥹😍

اره خاله جونش میزاریم سلین 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبی دخملی خوبه میام پیاماتونو میخونم .استرس رو دور کن از خودت طبیعیه نگرانیهات نفس عمیق ...

فداتشم مهربون 🩷 

درست میگی ولی یکم سخته😁🤍

صبح ک بیدار میشم همش میگم مامان جان یه تکون بخور بفهمم حالت خوبه.‌.

تکون ک میخوره خیالم راحت میشه

نه عزیزم نمیشناسماگر زندایی هات راضین که حتما بروالبته دکتر خیلی مهم هست و اینکه اون بیمارستان ان آی ...

مثل اینکه عمم تو اون بیمارستان زایمان کرده و راضی بوده

این ۳ نفر جفت بچه هاشون رو همون بیمارستان آوردن...

دیگه منم پناه بر خدا میرم اونجا

اره  ان ای سی یو داره عزیز

میگن رسیدگی شم خوبه دیگ بقیشو سپردم به خدا💖🌸

نه تنها عمه شوهر بلکه به هیچ کس ربط نداره.باید میگفتی نمیخوام این دوتا هم نا خواسته بوده ازبس بدنم آ ...

رژیم غذایی مخصوص ای وی اف چیه عزیزم میشه بگی چیا رعایت کردی یا شماره ای از دکترت بدی خدا خیرت بده

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔