2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254382 بازدید | 695466 پست
دستور زاج و عسل و روغن زیتون خیلی هارو طبیعی باردار کردهمن رفتم سونوگفت ۵ هفته و سه روزسونوی شکمی ...

عزيزم اگه هماتوم دارين من داشتم، دكترم از معروف هاي  مركزمون  تو شهرمون هست، برام در جا ٥ روز پروژسترون تزريقي نوشت، زدم خداروشكر رفع شد، استراحت مطلق هم بهم داد

عزيزم اگه هماتوم دارين من داشتم، دكترم از معروف هاي مركزمون تو شهرمون هست، برام در جا ٥ روز پروژست ...

قرص دوفاستون و پروژسترون واژينال هم روزي دوتا استفاده كردم، تو رو خدا استراحت مطلق باش، به دكتر يا هركي بگو بيان برات پروژسترون تزريق كنن تا برات بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید خواهرم بارها گفته بود دکتر نرو

همین پودرهارو استفاده کن جواب میگیری

من به حرفش گوش نمیکردم

مدام میگفتم مگه میشه

چاره من فقط دکتر رفتنه

بزور برام اینارو سفارش داد و منم مصرف کردم.

چون طعم خوبی هم داره

بلافاصله دیدم بواسیرم بهتر شد

بعد دیدم واریس پاهام رفت.فقط یکم یه پام مونده.

بعد دیدم یبوست هم خوب شد.

بعد دوباره یبوست شدم

نگو باردار شدم

یه هفته تاخیر داشتم

رررررر اومد گفت طبیعیه بعد انتقال منفی

بعد ۱۵ روز لک داشتم و خونریزی 

بازم میگفتم محاله باردار باشم

تا اینکه کاربر زندگیم گفت بی بی بزن و دوم فروردین زدم.و دیدم سریع دو خط پررنگ .

قبلنا ف‌ک میکردم طب اسلامی یعنی دارچین و زنجبیل بخور.

ولی اینطور نیس

اتفاقا میگه صفرارو بالا میبره

یه محصولاتی ارایه میدن و اماده .دیگه نمیخاد دنبال چیزی باشیم

در ضمن نمک ید دار رو هم کنار گذاشتم

فقط نمک دریاچه ارومیه مصرف میکنم.

😉

شروع چله ی حمدسشنبه7اسفند140326شعبان 1446روزانه 70مرتبه سوره ی حمد میخونم ب نیت ی دوستلازم نیست شما ...

سلام عزیزم ممنون از لطفت خیلی لطف کردی من الان قم هستم بعد افطار می‌خوام برم مسجد جمکران حتما از طرفت دو رکعت نماز حاجت میخونم اسمت رو بگو گلم ♥️😍

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔