2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253776 بازدید | 695457 پست

شروع چله ی حمد

سشنبه7اسفند1403

26شعبان 1446

روزانه 70مرتبه سوره ی حمد میخونم ب نیت ی دوست

لازم نیست شما بخوانید

1-سپیدار ✅

2.نهال✅

3-نگار 80✅

4-داداشم ✅

5-مهتاب ✅

6-فalaae✅

7.نسا✅

8-آهسته ✅

9.ر710rose✅

10-ملکهقبلش ✅

11-رادیس ✅

12یاامامرضادستموبگیر✅

13.م mehryn✅

14.عبدالواحد✅

15.فfavali✅

16.مmmmmzz✅

17.هپی گرلز✅

18.قاصدک14✅

19.د2aftab✅

20.آataitalebi✅

21.ز74zhiyan✅

22.ماهور✅

23هzendgimaman✅

24.آسمان1402✅

25.زهرااابااانو✅

26.مmerino✅

27.بانوهمراز✅

28.مامان۱هاکان ✅

29.باران۳۱✅

30.بانو۱۱۳✅

31.پ ۵golnarges✅

32.زلیخا1402✅

33.فطررس ✅

34.پروانه21

35.فردوس

36.محبوبه

37.ستاره

38. روحی

39.شطرنجی

40.جjoooodi

41.خودم

شنبه 28

رمضان

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

ای جوونم 🥹🫂 من دوست دارم فسقلم ۳۵۰۰ دنیا بیاد😁و تصمیمم شد سز البته هنوز با دکتر مشورت نکردم

انشاالله پس حسابی به تغذیت برس کباب و حلیمو سینه مرغ تخم مرغ اب پز بستنی و مغزیجات تو وزن دهی خوب کمک میکنن مخصوصا کباب  من هیچ کدومو نمیتونستم بخورم

من از ترس  دو درده شدن انتخابم سزارین بود ولی طبیعی دردش هر چقدرم زیاد باشه یه روزه بعد زایمان خوب میشی ولی سزارین بعد زایمان تازه دردت شروع میشه و آغاز ماجراااا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات بشم خیلی‌ خیلی‌ با لطفت شرمنده م کردی انشاءالله انشاءالله سال خوب ونیکی در پیش داشته باشی پر از ...

خواهش میکنم عزیزم قسمت بود من اون روز پیامتون رو ببینم نمازم خوندم براتون ان شاالله سال خوبی برای هممون باشه

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔

فداتشم مهربون 🩷 درست میگی ولی یکم سخته😁🤍صبح ک بیدار میشم همش میگم مامان جان یه تکون بخور بفهمم حا ...

واقعا ک درست میگی خدا خودش کمک میکنه تو هم مراقبت کن.من خودم بعد از اون اتفاق تلخ اگه یادت باشه ... خواهرم ی هفته بعدش فهمید ک بارداره ونمیدونست کی بار دار شده و تا الان ک پونزده روزه بدنیا اومده بچه ش من استرس کشیدم و خودم مرور شدم تو مغز خودم .هر لحظه فک میکردم میخاد خدایی نکرده اتفاقی بیوفته براشون موندم خودم اگه خدا لطفش شامل حالم بشه و باردارشم چ استرسهایی ک می خوام بکشم.ب نظرتون مشاوره برم قبلش ذهنم بهم ریخته اس هی رها میکنم دوباره میان سراغم فکرای منفی

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
براتون چه اتفاقی افتاده بود؟دوسداشتی بگو

سلام عزیزم منم ivf بودم بچه اول بار اولم مثبت شدم بچه مم دختر بود همه چیز هم خوب بود تو ۲۷ هفتگی متوجه فشار خون شدم ورم صورت و پاشدم ی هفته بستری شدم پایین نیومد سزارین شدم تا مرز تشنج رفتم خیلی روزگار بدی بود دختررم پنج شیش روز زنده بود بعد از دستش دادم خودمم کارم ب icu و ccu کشید.الانم جنین دارم ولی روحیه و استرس ولم نمیکنه خیلی هم جنگیدم ک نبازم خودمو اگه خدا بخاد یکی دوماه دیگه میرم چکاب فشار خون و قلب بعد کارای انتقال.انشالله هیچکس تجربه نکنه نداشته باشی راحت تری تا بده بعد بگیره ازت .

سلام عزیزم منم ivf بودم بچه اول بار اولم مثبت شدم بچه مم دختر بود همه چیز هم خوب بود تو ۲۷ هفتگی متو ...

این اتفاق برای من هم افتاد

مسمومیت بارداری

هفته۳۰

و منم از دستش دادم

برای من مرگ داخل رحم شد

😉

این اتفاق برای من هم افتادمسمومیت بارداریهفته۳۰و منم از دستش دادمبرای من مرگ داخل رحم شد

متاسفم عزیزم میدونی ک با تمام وجود درک میکنم چی کشیدی 

سلام عزیزم منم ivf بودم بچه اول بار اولم مثبت شدم بچه مم دختر بود همه چیز هم خوب بود تو ۲۷ هفتگی متو ...

باید فکر منفی رو از سرت بیرون کنی قرص ملاتونین 5 بگیر شبا بخور واسه تنظیم خواب دمنوش بابونه بخور خیلی آرامبخش قرص نربوکسین هم ضداسترسه گیاهی 

میدونستی همین باعث میشه باردار نشی استرس و فکر منفی

خیلی دارم رو خودم کار میکنم باهاش کنار اومدم اگه بزارن شوهرم تا الان همراهم بوده الان دیگه نمیکشه خدا خودش فقط میبینه چی میکشیم ماها درمان دردمونم دست خودشه پناه بر خودش هیچی ندارم برا گفتن ۱۲ ۱۳ ساله دهنم سرویس شده

این اتفاق برای من هم افتادمسمومیت بارداریهفته۳۰و منم از دستش دادمبرای من مرگ داخل رحم شد

فشارخون رو همیشه باید چک کنین و دارو داره بخورین و نمک رو حذف کنین سونو و آن اس تی بشین ک این اتفاق نیفته 

باید فکر منفی رو از سرت بیرون کنی قرص ملاتونین 5 بگیر شبا بخور واسه تنظیم خواب دمنوش بابونه بخور خیل ...

قربونت عزیزم ممنون از راهنمایت حتما استفاده میکنم خوابم افتضاحه