2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250409 بازدید | 695400 پست
عزیزم پیشنهادت بمن چیهخراش و پی ار پی رو حتما میرمراستی من زاج و عسل گذاشتم ازم چیزی سفید مثل دستمال ...

بنظرم هر تو رو انجام بده جنین فقط بلاست و گرید خوب باشه ک افت بتا نکنه خدای نکرده

زاج و عسل از چند سیکل میزاری؟ اونا عفونت و طوبت رحمت بوده رحمتو آماده کردی اینسری ان شاء الله ک بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمای گل دی اف آی چیه؟؟؟ و باید چند باشه؟؟؟

دی اف ضریب شکنندگی دی ان ای اسبرم و بهتر زیر 10 باشه هر چ عدد بالاتر اسبرم بیشتری درگیری و بارداری با این اسبرم با شکست مواجه میشه افت بتا و سقط 

سلام باید زیر ۱۵ باشهکیفیت اسپرم هست همون دی ان ای زیاد باشه باعث سقط میشه

ممنون از توضیحت گلی🌹🌹

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خیلی سال های خوبی برای من بود زندگی به کامم بود

ان شاالله ازین ب بعد هر لحظه کامت شیرین تر از عسل باشه

بنظرم هر تو رو انجام بده جنین فقط بلاست و گرید خوب باشه ک افت بتا نکنه خدای نکردهزاج و عسل از چند سی ...

زاج و عسل چیه؟

به منم یاد بدین

دی اف ضریب شکنندگی دی ان ای اسبرم و بهتر زیر 10 باشه هر چ عدد بالاتر اسبرم بیشتری درگیری و بارداری ب ...

یعنی برا ما که تو ازمایشگاه جنین میسازن هم فاکتور مهمیه یا فقط برا طبیعی؟؟؟

آهان ...بعد سه روز زنگ زدن گفتن ۴تا جنین فریز کردیم تو دوبسته گفتم کیفیتش چطور بوده گفت حتما خوب بود ...

خدایی ببین چجور جواب ادمو میدن

خب یه ذره مهربونتر باشن چی میشه؟؟

اصلا آدم حسابمون نمیکنن

یعنی برا ما که تو ازمایشگاه جنین میسازن هم فاکتور مهمیه یا فقط برا طبیعی؟؟؟

برا ما هم مهمه چون جنین شماس ی تخمک خوب با ی اسبرم خوب رو از نظر ظاهر باهم لقاح میده و جنین تشکیل میشه در مورد ناهنجاری و مشکل دی ان ای باید pgd بشه ک هزینه اش زیاده دی اف بالا جنین لانه گزینی میکنه ولی سقط میشه یا افت بتا میده 

آهان ...بعد سه روز زنگ زدن گفتن ۴تا جنین فریز کردیم تو دوبسته گفتم کیفیتش چطور بوده گفت حتما خوب بود ...

جنین سه روزه است احتمالا موقعه انتقال بگو بلاست کنن ان شاء الله دفعه اول بگیره برات