2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253561 بازدید | 695453 پست
بچه ها من به تازگی از شدت فشاری که این جریان ناباروری روی من میگذاره دچار تپش قلب، تنگی نفس و حالت ت ...

عزیزم، چیزی که‌کنترلش دست خود ادم نیست نذار اینقدر تاثیر بذاره. دنیا دو روزه، بچه ها هم بزرگ میشن میزن سر خونه و زندگی شون می مونی دوباره خودت و همسرت. یه صورت غریزی این حس تولید مثل تو انسانها گذاشته شده تا جمعیت دنیا کم نشه. ارزش نداره، اگه قرار باشه اینجوری بهت آسیب روحی بزنه، ارزش نداره. رها کن خودت رو، بالاخره یه چیزی میشه. من هم خودم تو رویاهام به بچه فکر میکنم، ولی چه میشه کرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همه حرفاتون صحیحه من بعداز اینکه اتفاقه افتاد اطلاعات کسب کردم اصلا چیزی ب اسم مسمومیت بارداری ...

ورم ب تنهایی اگ فشار نرمال باشه مهم نیس ولی چکاب داره آن شالله این بار بارداری بشی ب لطف خدا بیشتر مراقب خودت و نی نی باش

بچه ها من به تازگی از شدت فشاری که این جریان ناباروری روی من میگذاره دچار تپش قلب، تنگی نفس و حالت ت ...

مشکل قلبی نیس استرسه تو هم قطره اسطوخودوس بخور دمنوش بابونه قرص نربوکسین گیاهییه برا استرس خوبه

ممنون عزيزم از دعاي قشنگت، منم براي تو و همه بچه هاي تاپيك دعا ميكنم كه امسال، سالي باشه كه به همه خ ...

دورت بگردم ممنون عزیزم. بله درستش همینه چون موندن توحال بد عواقبی داره ک جبران ناپذیره تجربه توگذشته بهم ثابت کرده ک الان قوی شدم سعی میکنم بی‌خیالی طی کنم 

عزيزم شرايط من رو فكر كنم بدوني، منم يه جنين خوب داشتم و اون دوتا كه اميد نداشتم، بي خيال رفتم انتقا ...

عزیزم من اولش اینطور نبودم، به مرور ناامید و ناامیدتر شدم، یادمه انتقال دومم خیلی امیدوار بودم و با خیال آسوده تر و آرامش بیشتری رفتم و به قول شما همش با خدا حرف میزدم که اتفاقا همون انتقالم ضربه بدتری به من زد، این شد که دیگه گفتم امید الکی نبندم

عزیزم، چیزی که‌کنترلش دست خود ادم نیست نذار اینقدر تاثیر بذاره. دنیا دو روزه، بچه ها هم بزرگ میشن می ...

بله عزیزم همه صحبتهای شما و دوستان رو قبول دارم اما گاهی که اطرافیانم رو میبینم خیلی دلم میگیره

عزیزم من اولش اینطور نبودم، به مرور ناامید و ناامیدتر شدم، یادمه انتقال دومم خیلی امیدوار بودم و با ...

خوبه که بچه ها اینجا هستند و هر کدوم به نوعی سختی های مختلف کشیدن و با درد و دل کردن و درمیون گذاشتنش با ما خیلی کمک بزرگی میکنند به هم قطار های خودشون. الهی که کسی نا امید از این مسیر برنگرده. آمین 🦋

ورم ب تنهایی اگ فشار نرمال باشه مهم نیس ولی چکاب داره آن شالله این بار بارداری بشی ب لطف خدا بیشتر م ...

انشالله ب امید خدا

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
دورت بگردم ممنون عزیزم. بله درستش همینه چون موندن توحال بد عواقبی داره ک جبران ناپذیره تجربه توگذشته ...

سلام عزيزم، درستش هم همينه، چون كاري غير از اين از دستمون نمياد، براي شما و همه بچه هاي تاپيك از خداوند بهترين سرنوشت و ارامش و رسيدن به خواسته هاتون ارزو ميكنم🤲🏻🤲🏻😘♥️♥️

عزیزم من اولش اینطور نبودم، به مرور ناامید و ناامیدتر شدم، یادمه انتقال دومم خیلی امیدوار بودم و با ...

واقعا تو اين شرايط بودم عزيز دلم، دركت ميكنم، قربون بزرگي خدا برم كه درد ماها يدونه نيست، ايشالله امسال به همه خراسان هات برسي عزيزم

همین که باردار شدی عزیزم خداروشکر پس نگران نباش سعی کن آندومتر تقویت کنی میگن آندومتر خوب باشه جنین ...

سلام

خوبی

چیکار کردی

من همش خونریزی دارم

نمیدونم چیکار کنم سقط بشه

دوس ندارم بستری بشم

کاش خودبخود سقط بشه

😉