2777
2789
عنوان

آقایون سایت چیکار کنم شوهرم انقد پسرشو نیاره خونه من

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 105 پست
شما شرعا هم جای مادر بچه همسرتون محسوب میشی یعنی خدا وقتی این قانون رو گذاشته بچه همسر رو هم جزو خان ...

میدونم بحث من حریم‌شخصیه‌ولی بهرحال راحت نیستم همیشه باید یه مانتوی راحت بپوشم جلوش‌ خیلی سخته برام با پسر خودت خیلی فرق داره حتی شوهرم وقتی خودش خونه‌نباشه با خودش میبردش تنهاش نمیزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامنت هاتونو میخونم تعجب میکنممیگی گولم زدقبل ازدواج به شدت دروغ میگفتپسرش ازش دور بود و...چرا نمیخو ...

هیچ ربطی نداره وقتی بچه شو

خود شوهرم ول کرده‌بود پیش ننه باباش بعد اومده بود شهر‌دیگه اینم بی پدر بزرگ شده تا آخر فقط این خرجشو داده بعد میگفت سالی یکی دوبار بعنوان مهمون میاد نه‌سالی 100روز  میشه گول زدن پس‌میشه چی منم‌بحرفش اعتماد کردم باورکردم خیلی راحتم میتونم‌سلیطه بازی با پسرش دربیارم ولی اینکارو نمیکنم اخلاقش بد نیستا اصلا ولی خیلی فضوله پیشمم خیلی مقیدم تو‌لباس اینا

ممنون عزیزم من با اون پسر که‌کاری ندارم پسرش اصلا بدجنسی نداره‌ فقط گزارشگر خوبیه اینش بده تو توی خ ...

به هوای خرید برید بیرون قبلش بگو میخوام حرف بزنم باهات ولی به نظرم بی فایدست اوردتش بمونه

هیچ ربطی نداره وقتی بچه شو خود شوهرم ول کرده‌بود پیش ننه باباش بعد اومده بود شهر‌دیگه اینم بی پدر بز ...

عزیزم 

اون بگه این بچه ها نمیان

شما نباید باور میکردی

اصلا باید به همین حرفش شک میکردی!

این چه پدریه که بچه هاش خونه مادرشن 

شاید یه روزی با منم این کار رو کرد...

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

عزیزم اون بگه این بچه ها نمیانشما نباید باور میکردیاصلا باید به همین حرفش شک میکردی!این چه پدریه که ...

تازه شده دیگه خونه مامان بابای خودش بزرگ شده این پسر پیش مادرشوهرمه

تازه شده دیگه خونه مامان بابای خودش بزرگ شده این پسر پیش مادرشوهرمه

اوکی

دیگه نمیدونم واقعا

ان شالله هرچی خیره برای شما و بچه های همسرتون پیش بیاد

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

یعنی چی قبول نمیکنمبچشهتو بچه ات باشه نمیاریش خونه شوهرت؟ زشته خانم

میارمش‌ولی نه اونقد که زندگیو به کام‌شوهرم تلخ کنم نتونه‌راحت دو کلمه پیش خودمم‌حرف بزنه یا راحت لباس بپوشه وقتی خونه جدا داری از اول بعدا خیلی سخته