2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253594 بازدید | 695453 پست
بچه ها من به تازگی از شدت فشاری که این جریان ناباروری روی من میگذاره دچار تپش قلب، تنگی نفس و حالت ت ...

سلام عزیزم خوبی فک نکنم مشکل قلبی باشه من ازاسترس همه علائمی ک گفتیوداشتم ببین چ کاری خوشحالت می‌کنه اون کاروبکن روحیت عوض بشه فردا برو بیرون ی دست لباس نینی اسپرت بگیرانقدذوق میکنی حال دلت خوب میشه انشاءالله خداخودنینی روهم بهت میبخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، چی بگم، آخه دیگه هیچ کاری خوشحالم نمیکنه

عزیزدلم چرا نکنه قدرت ذهنتو دست کم نگیر توانقدداری تکرارمیکنی هیچ چیزخوشحالم نمیکنه همون طور فک میکنی میشه. خوشبخت‌ترین آدم هم غم داره قربونت برم تواین حال نمون خودت بهترین کمک کننده بخودتی انتقال روحیه فوق قوی میخواد ب هرحال هرکی ی قلقی داره با ی سری چیزاشادمیشه اول باخودت آشتی کن خودتو دوسداشته باشی خیلی حالت خوب میشه قشنگم

عزیزدلم چرا نکنه قدرت ذهنتو دست کم نگیر توانقدداری تکرارمیکنی هیچ چیزخوشحالم نمیکنه همون طور فک میکن ...

میدونی عزیزم از سال جدید خیلی میترسم، فقط دوتا جنین دارم که تکلیفم برای همیشه مشخص بشه، احساس میکنم دیگه به اندازه کافی تلاش کردم و نمیخوام بعد ازون ادامه بدم و همین موضوع در حد مرگ غمگینم میکنه چون باید بپذیرم نداشتن رو و خیلی خیلی سختمه

میدونی عزیزم از سال جدید خیلی میترسم، فقط دوتا جنین دارم که تکلیفم برای همیشه مشخص بشه، احساس میکنم ...

دورت بگردم چراپیش داوری میکنی انشاءالله تکلیفت بخوشی معین میشه دورازجونت یعنی چی درحدمرگ.... دخترتوسنی نداری ک این همه غصه میخوری جوونی بدنت الحمدلله سالمه اگ روحیتو قوی کنی ب خواستت میرسی انشاءالله خدا همین 2تاجنینای نازتوبهت هدیه میده خدا ارحم الراحمینه نازنینم 

میدونی عزیزم از سال جدید خیلی میترسم، فقط دوتا جنین دارم که تکلیفم برای همیشه مشخص بشه، احساس میکنم ...

حرفات انگار وصف حال من بود منم سه تا جنین برام مونده و هزار نگرانی و آخرین امید 

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔

عزيزم شرايط من رو فكر كنم بدوني، منم يه جنين خوب داشتم و اون دوتا كه اميد نداشتم، بي خيال رفتم انتقال دادم، با شرايط خودم كه معلوم نبود چي ميشه ، جنين هايي كه تو رحم جاييگزين هم نگرفت،ولي اين سري به هيچ چيز فكر نكردم فقط با خدا موقع انتقال حرف زدم، ولي من اميد داشتم، ميدونستم مادر ميشم، اميد رو ساخته بودم، اخه ادم با اميد زنده هست، گفتم نشد ميرم اهدايي ميگيرم، شايد اون فرزند بهتري برام بشه، ما به اميد زنده هستيم عزيزم، توكلت به خدا باشه

دورت بگردم چراپیش داوری میکنی انشاءالله تکلیفت بخوشی معین میشه دورازجونت یعنی چی درحدمرگ.... دخترتوس ...

عزيزم چقدر تو خوبي، تو مثل كارير مهتاب هستي، به همه اميد ميدي و حال همه رو خوب ميكني، از خدا بهترين ها رو برات ميخوام❤️❤️❤️❤️

به هيچ عنوان با اين حالت انتقال نده، برو يه كلاسي ورزشي، استخر… عزيزم بچه هاي ما مادر هاي سالم هم ميخوان، سالم از لحاظ روحيه، تو هم اخرش ميشي😍، من وقتي ميومدم تاپيك ميگفتم غير ممكنه مادر شدن من، ولي اميد هم داشتم، شرايط همه شما ها بهتر از من هست، ولي خداه خواست، ايشالله براي همه تون معجزه بشه عزيزم، به خدا كاري ندارم، ما ادم ها هميشه اون چيزي رو كه نداريم رو بزرگ ميكنيم، از داشته ها مون كه شايد حسرت ديگران باشه لذت نميبريم، به داشته هات نگاه كن، فكر نكني از رو دل سيري ميگم، بچه خوبه ولي خودت مهم تري، اين دوره كدوم بچه سر پدر و مادر گل زده، كه بچه هاي ما بزنه، ولي بايد باشه، خدا به هممون بچه سالم و صالح عطا كنه🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸

سلام اهسته جان، ايشالله زود تر اقدام كن، مطمئنة زود نتيجه ميگيري ، قبلش هم حتما حتما زير نظر دكتر با ...

قربونت برم عزیزم حتما تصمیم ب همین کار رو دارم مرسی از انرژی مثبتی ک میفرستید   

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
بارداری اول رایجهمن فک کردم ورم طبیعیهو اصلا ادم چاق و سن بالا نبودم توی اون بارداریو سابقه فشار خون ...

انشالله هیچوقت دیگه این تجربه های بد تکرار نمیشن نه برای من نه شما نه هبچکس دیگه بهترینها براتون رقم بخوره الهی تو این سال 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزيزم چقدر تو خوبي، تو مثل كارير مهتاب هستي، به همه اميد ميدي و حال همه رو خوب ميكني، از خدا بهترين ...

فدات بشم زلیخاجون لطف داری عزیزدلم. ممنون بابت دعای پرمهرت🥰❤️🥰. من خیلی خیلی توزندگیم سختی کشیدم ودارم میکشم ازهرلحاظ اذیت میشم ازلحاظ مالی سلامتی...... سخت میگذره ولی خداروشکر میگذره تاسختی بعدی خودموقویترمیکنم😁زندگی همینه دیگ مانبایدفقط ب سختی‌هایش فک کنیم ب هرحال شادی هم داره من بای چیزکوچیک شادمیشم یعنی بعداین همه سختی وتجربه ب این رسیدم ک تو هرچیزی ک اذیتم میکنه نمونم رهاکنم کناربیام انقدخودمودرگیرش نکنم همیشه ازخدا خواستم کمکم کنه سختیهاروباشرینیهای زندگی تحمل کنم صبورباشم انشاءالله خدا دل همه بنده هاشوشادکنه سال خوبی برای همه باشه  انشاءالله عزیزم تووهمه دوستای عزیزم بسلامتی زایمان کنین سایه پرمهرتون بالاسرفرشته هاتون باشه الهی آمین 🙏🙏🙏

فدات بشم زلیخاجون لطف داری عزیزدلم. ممنون بابت دعای پرمهرت🥰❤️🥰. من خیلی خیلی توزندگیم سختی کشیدم و ...

ممنون عزيزم از دعاي قشنگت، منم براي تو و همه بچه هاي تاپيك دعا ميكنم كه امسال، سالي باشه كه به همه خواسته هاتون رسيده باشين و لبتون خندون باشه، منم شرايط شما رو داشتم، منم به اين نتيجه رسيدم، سختي وبد شانسي اگه بخواد بياد مياد، از چيز هاي كوچيك زندگيم لذت ببرم، باورت ميشه، من موقعي كه رفتم دكتر رماتيسم و اون موقع گفت أصلا نميتوني بچه دار بشي بخاطر شرايطط، يه نصف روز گريه كردم ولي بعدش برا خودم چايي ريختم و رفتم كنار پنجره، و لذت بردم، هنوز هم يادمه