2777
2789
عنوان

سوال شوهرم راجب پری انقد خندیدم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5414 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا از همون نوزادی نعوظ آلت رو تجربه میکنن ، اما تولید اسپرم و انزال و توانایی بارور کردن از زمان ب ...

کی اینطور

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..
دمت گرم خندیدم از دستت 😂😂ماهم یه دبیر زیست داشتیم میگفت پسرم گفت شما چجوری سینه درمیارین میگه منم ...

وای کاش یبارم یه اشاره به این موضوع کنم اینو بهش بگم یکمم سر اون بره تو فکر😂😂😂😂😂

مگه میشه ندونن پریود از زمان بلوغ شروع میشه😐حتی مال منم که خیلی تو فاز این چیزا نبود باز میدونست چی ...

دروغ ندارم که بگم بخدا نمیدونست😂من خودم فکر کردم شوخی می‌کنه میخندیدم دیدم نه کاملا جدی داره ازم می‌پرسه 

به کنجکاوی نیست آخهاصلا تو دانشگاه تو درس دانش خانواده هست تمام این چیزاتو دبیرستانم که پسرا کاملا ا ...

والا من نمیدونم دیگه حالا که ممکن شده 😂بچه های تجربی بهتر میدونن . ایشون انسانی بوده بعد علوم ارتباطات میخونه الانم نظامیه😐😂بلد نیست دیگه البته یادگرفته

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

😂😂همسر من تا میفهمه شدم انگار دنیارو بهش دادن انقدر خوشحال میشه سریع میپرسه پوشک گذاشتی😂😂

ماهم 🤣🤣🤣🤣بهم میگه قدرمو بدون ببین من شدم دلیل اینکه منتظر پریود باشی، اخه از بابت اینکه حامله نیستم خوشحال میشیم😂😂😂😂

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

من خودم بهش میگم جدی نمیگیره مگه اینکه اینطوری بترسونمش پریود و جدی بگیره😂

این مردا بعضی وقتا خیلی یه جوری میشن خنگای بامزه😂😂

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید