2777
2789
عنوان

سوال شوهرم راجب پری انقد خندیدم دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5414 بازدید | 121 پست
انقد راحت نیست با مادرش که راجب این چیزا صحبت کنن کلا راجب خیلی چیزای پیش پا افتاده از خودم می‌پرسه ...

دقیقا شوهر منم. آبجی هم نداشته

اول که فکر میکرد پریود بشم هیولا میشم

بعد دید نه فقط زار میزنم 

دلتنگ خودمم 

بچهای علوم پزشکی خیلی اطلاعات دارن چون توی درساشون میخونن الان مثلا من که دخترم از پسرا رو کامل بلدم

پسرا هم چیزی دارن مث پریود یاهرچی؟

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکردم یه بچه کوچیک اینارو ازت پرسیده دیدم نوشتی شوهرم😂😂

بابا من خودم درد یادم رفت داشتم بهش میخندیدم😂😂😂😂

بعد من چون میخندیدم باورش نمیشد کلی زور زدم تا باورش شد😂

😂😂همسر من تا میفهمه شدم انگار دنیارو بهش دادن انقدر خوشحال میشه سریع میپرسه پوشک گذاشتی😂😂

علت خوشحالیش چیه اونوقت؟؟؟ 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان مگه تو اسلام فرق کرده؟؟؟؟دختر پریود تو اسلام کثیف و ناپاکه نمیتونه حتی مسجد بره نماز و روزه ک ه ...

بله با نظر شما کاملا موافقم 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
دقیقا همسر منم اصلا طوری نبوده که براش سوال باشه این چیزا سر این هیچی نمیدونه با مادرشم در این حد را ...

ماهم دقیقااااا همینطوریم

بعد پسرا خیلی شرم و حیا دارن با مادر

بعد دوتا خواهر هم داره ها ولی شدیدا حیا میکنه

البته به من میگ از وقتی با توام تو منحرفم کردی😐😂میاد میشینه از من سوالات اینجوری میپرسه بعد من اذیتش میکنم با اشتیاق و دقیق هم گوش میده ی بار میگفت چطوری خونت تموم نمیشه؟میگفتم میرم وصل میشم به خون میگفت یعنی همه همین کار و میکنن گفتم اره دیگه و اگرنه میمیرن میگفت چرا اجیام اینکار و نکردن گفتم چون اونا نخواستن تو ببینی😂😐🥲

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

بعضی از مردا اصلا کنجکاوی نمیکنن من پارتنرم ۲۱سالشه داره لیسانس میگیره ی آدم امروزیه کاملا ولی هیچ چ ...

به کنجکاوی نیست آخه

اصلا تو دانشگاه تو درس دانش خانواده هست تمام این چیزا

تو دبیرستانم که پسرا کاملا این چیزا رو بین هم میگن

مگه میشه یه مرد درس خونده ندونه علائم بلوغ دختر چیه و پریود چیه😐

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂مردم 

والا من شوهرم بیشتر از خودم می‌دونه تا عصبی میشم دعوا میکنم باهاش میگه چن‌روز دیگه پریود میشی

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

پسرا هم چیزی دارن مث پریود یاهرچی؟

پسرا از همون نوزادی نعوظ آلت رو تجربه میکنن ، اما تولید اسپرم و انزال و توانایی بارور کردن از زمان بلوغ ایجاد میشه. با اولین بلوغ معمولاً حین خواب نعوظ و انزال رو تجربه میکنن و میتونیم بفهمیم که پسر به بلوغ رسیده 

بعد از اون هر چند دفه یکبار این موضوع نعوظ و انزال خود به خودی رو تجربه میکنن ، اگه رابطه داشته باشن کمتر میشه میزان تجربه ی خود به خودیش

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️