2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرشوهرم ماجرای خیانت شوهرم رو بگم ارغوانم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 15719 بازدید | 189 پست
اونا اون روزی که شوهرت یهو غیبش زد از بیمارستان و تلفناشو جواب نداد احتمالا مشکوک شدن بهش .بگو بذار ...

اونا هم مثل من . عمرا اگه فکرشون بره سمت این چیزا . شوهرم سه چهار روز بود پیش برادرش بود حالا اونام فکر کردن رفته کارگاه سر بزنه . وقتی کارگاه باشه هم گوشی جواب نمیده . صدای دستگاه ها آنقدر زیاده شوهرم گوشاش مشکل پیدا کرده ما حرف زدن عادی خودمون هم چت و اس ام اس بود . شک نمیکنن بهش

🖤

چرا باید فرصت بده؟ اگه همین خانم به شوهرش خیانت میکرد فرصت نداشت حتی تاپیک بزنه چون خیلی وقته سرشو ب ...

خب بچه داره

بچه داری؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت . من خونواده شوهزم به ادمای بی ادب و بی فرهنگن خواستم بگم پسرت اذیتم کرده گفتن تو بدی بر ...

نه اینا اصلا اینطوری نیستن . محبتی که خانواده اینا به من کردن من از پدر مادر خودم ندیدم . منو رو چشماشون میذارن 

🖤

چون خیلی آدمای خوبی هستن . خیلی منو دوست دارن بهم محبت دارن برام سخته گفتنش

ادم خوبی بودن پسرشون درست تربیت میکردن که این بلا رو سر تو نیاره !!!

دلت به حال خانواده شوهر نسوزه و اینکه هیج وقت هیچ وقت خانوداه شوهر مهربون و طرفدار عروس نیستن پس توام برو با جدیت بگو هر چی که هستو

نمیتونم چشمام رو ببندم خودمو بزنم کوچه علی چپ و خیال کنم اتفاقی نیفتاده . دو روزه شوکه ام نه چیزی می ...

میفهمم چی میگی،،اگه بگی ممکنه بعدا پشیمون بشی،،،فعلا احساسی و هیجانی عمل نکن،، اینا چه کمکی میتونن کنن مثلا؟ اگه باز بخواد ادامه بده میده و ترسی از کسی نداره،،نمیگم خودتو بزن کوچه علی چپ یا بیخیال باش واقعا نمیشه ولی با خودش حلش کن تهدیدش کن سرسنگین باش فعلا

خب بچه دارهبچه داری؟

متوجهم که شرایط سخته واسه این خانم ولی بطور کلی اینجا هر وقت تاپیک خیانت و کتک و ... میبینم همه تو فاز بسوز و بسازن

یکم هم شوهرای در به در شده اینا به فکر بچه باشن 

مگه شوهرت زندان نیست

مگه پدرش زمینتون رو نگرفته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خیلی اعصابمو خورد کرد تاپیکات انشالله خدا ب دلت ارامش بده و هرچی خیره سره راهت بیاد

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

میفهمم چی میگی،،اگه بگی ممکنه بعدا پشیمون بشی،،،فعلا احساسی و هیجانی عمل نکن،، اینا چه کمکی میتونن ک ...

ببین شما خودت باشی میتونی تحمل کنی شوهرت بره با دوس ذختر دوران مجردیش؟ اونم چندماه؟ براش طلاهم بخره؟

نه اینا اصلا اینطوری نیستن . محبتی که خانواده اینا به من کردن من از پدر مادر خودم ندیدم . منو رو چشم ...

چرا تاپیک هات نمیخوره

تو اون تاپیکت گفتی خواهرشوهرم همه بلایی سرت آورده مادرش نفرینت میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)