2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرشوهرم ماجرای خیانت شوهرم رو بگم ارغوانم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 15723 بازدید | 189 پست
ابجیشه‌ اون‌. کاربری‌ دست خودش و خواهرش هس

اهان مغزم ترکید یه لحظه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بهشون بگی شوهرت وقیح و پرور میشهشوهر سابق من ک اینجوری شدبنظرم جداشو و خیال خودتو راحت کن اگه نمیتون ...

قطعا انتخابم طلاقه هیچوقت فکر همچین روزی رو نمی کردم ولی بین مرگ و ادانه این زندگی حتما انتخابم مرگه

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینا اصلا اینطوری نیستن . محبتی که خانواده اینا به من کردن من از پدر مادر خودم ندیدم . منو رو چشم ...

وا شما که یبار میگفتی ازت خوششون نمیادو این حرفها حتی بدهی شوهرت واسشون مهم نیست

دقیقا تکلیف کاربرا با خودشون معلوم نیست

میگن کاربری دست دو نفر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عنترا😂

آره در حالیکه اینا همش میومدن خواستگاری . ولی موقعی که پسرشون غلط اضافی کرد حتی جمعش هم نکردن هووف 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

من شبی که فهمیدم خیانت کرده شوهرم با اینکه طرز فکرم مثل تو بود گفتم بهشون همه چیوببین اول آخر اونا ط ...

دقیقا هر غلطی کنه طرف اونن  

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

نگفتی هنوز؟ دقیقا از اول ماجرا رو براشون تعریف کن بذار بفهمن چه جونوریه

تاپیک های اون کاربریم رو برو بخون . چند وقت قبل دختره به شوهرم پیام میداد اینم می‌آورد میذاشت کف دست من . من به پدرشوهرم گفتم اونم رفته بود دم خونه بابای دختره تهدید کرده بود مزاحم زندگی پسر من نشو . حالا برم بگم دختره موفق شد مخ پسرت رو زد 

🖤

آره در حالیکه اینا همش میومدن خواستگاری . ولی موقعی که پسرشون غلط اضافی کرد حتی جمعش هم نکردن هووف

کلا خانواده شوهر غریبس من خیلی ساله فهمیدم که دروغه تو دخترمونی و فلان وقتش رسیدنی چنان زخم زبان بزنن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

من مثل توبودم خانوادش اروم و خوب بودن شوهرم که خیانت کرد من مهریه روگذاشتم اجرا و شوهرم خبرنداشت که متوجه شدم .اول از همه رفتم به خانوادش گفتم واین اصلااااا کمکی نکرد به من بیشتر من راضی کردن که وایستم وچون مهریم گذاشتم اجرا و کنسل کردم دیگه نمیتونم دوباره بذارم اجرا . زندگیم فرقی نکرد اول و اخر اون پسرشون و هوای پسرشون دارن 

اگر تصمیمت قطعیه اصلاااا بهشون نگو چون یه جوری راضیت میکنن 

بمیرم واس دلت آخه یواش یواش بگو اولش بگو دلخورم‌ ازش خیلی ناراحتم آروم آروم بکش سمت دوست دختر قبلیش ...

اکه شمارو نداشتم چیکار می کردم . قربون همتون . بخدا زبونم قفل شده اصلا نمیدونستم چطوری بگم 

🖤

قطعا انتخابم طلاقه هیچوقت فکر همچین روزی رو نمی کردم ولی بین مرگ و ادانه این زندگی حتما انتخابم مرگه

میدونم چه حالی داری

خودم این روزا رو گذروندم 

انشاالله ک اروم بشی و ب ارامش برسی