2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادرشوهرم ماجرای خیانت شوهرم رو بگم ارغوانم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 15719 بازدید | 189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

ول کن نگو

اگه بار اولشه یه فرصت بده، بار دوم قطعا طلاق بگیر چون دیگه درست نمیشه

آبروشم پیش خانوادش حفظ کن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بمیرم واس دلت آخه 

یواش یواش بگو اولش بگو دلخورم‌ ازش خیلی ناراحتم آروم آروم بکش سمت دوست دختر قبلیش بعد بگو میدونه من جقدر حساسم چقدر عاشقشم‌ و اینکارو کرده 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اگه اولین باره نگو،،راز دارش باش سعی کنید خودتون حلش کنید،اونا هیچ کمکی نمیتونن بکنن

نمیتونم چشمام رو ببندم خودمو بزنم کوچه علی چپ و خیال کنم اتفاقی نیفتاده . دو روزه شوکه ام نه چیزی میخورم نه میخوابم نه تمرکز دارم مثل کابوس میمونه برام هیچوقت ۴کرش رو نمی کردم بهم خیانت کنه 

🖤

چون خیلی آدمای خوبی هستن . خیلی منو دوست دارن بهم محبت دارن برام سخته گفتنش

اونا اون روزی که شوهرت یهو غیبش زد از بیمارستان و تلفناشو جواب نداد احتمالا مشکوک شدن بهش .بگو بذار بدونن

ول کن نگواگه بار اولشه یه فرصت بده، بار دوم قطعا طلاق بگیر چون دیگه درست نمیشهآبروشم پیش خانوادش حفظ ...

چرا باید فرصت بده؟ اگه همین خانم به شوهرش خیانت میکرد فرصت نداشت حتی تاپیک بزنه چون خیلی وقته سرشو بریده بودن

چرا باید فرصت بده؟ اگه همین خانم به شوهرش خیانت میکرد فرصت نداشت حتی تاپیک بزنه چون خیلی وقته سرشو ب ...

والا

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤