الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اگه بار اولشه یه فرصت بده، بار دوم قطعا طلاق بگیر چون دیگه درست نمیشه
آبروشم پیش خانوادش حفظ کن
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
یواش یواش بگو اولش بگو دلخورم ازش خیلی ناراحتم آروم آروم بکش سمت دوست دختر قبلیش بعد بگو میدونه من جقدر حساسم چقدر عاشقشم و اینکارو کرده
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اگه اولین باره نگو،،راز دارش باش سعی کنید خودتون حلش کنید،اونا هیچ کمکی نمیتونن بکنن
نمیتونم چشمام رو ببندم خودمو بزنم کوچه علی چپ و خیال کنم اتفاقی نیفتاده . دو روزه شوکه ام نه چیزی میخورم نه میخوابم نه تمرکز دارم مثل کابوس میمونه برام هیچوقت ۴کرش رو نمی کردم بهم خیانت کنه