2777
2789
عنوان

مجردی واقعا یه نعمت بی نظیره عاااا تازه دارم خوبیای خوبشو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 73 پست

وای خدایا بسه😂😂😂

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌👏👏👏

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
خب کم کم داشتم عاشق دوست پسرم میشدم و به این فکر میکردم که باهاش ازدواج کنم این تاپیک بهم یادآوری کر ...

شما برو تو تاپیک پر بازدید شرکت کن شاید باز نظرت عوض شد

در خواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 💍

اصلادنیای متاهلی بامجردی قابل قیاس نیس هرکدوم صفای خودشوداره 😁من متاهلی روبیشتردوس دارم 🤓

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

شما برو تو تاپیک پر بازدید شرکت کن شاید باز نظرت عوض شد

کدوم یکی خوشکلم اسمش چیه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

حالا که شرایطت خوبه بخور بخواب نکن،از این فرصت  واسه رشد و آینده آن استفاده کن

درس بخون ،زبان یاد بگیر، چهارتا حرفه درست و پولساز و آینده دار یاد بگیر 

بزار آینده ات هم تضمین بشه

خدا پدر مادرتو صدو بیست سال برات نگه داره

ولی آخرش خودتی و کسی نیست که تا آخر عمرت بخوای بهش تکیه کنی

پس از الان بفکر آینده ات باش

با ابله بحث نمیکنم