2777
2789
عنوان

مجردی واقعا یه نعمت بی نظیره عاااا تازه دارم خوبیای خوبشو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 73 پست

ای‌جان

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهم مجردی هم متاهلی همین بودیم فرقی نکرده🤪🤪

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

هرکس یجور زندگی می‌کنه پدر مادر هم همیشه نمیتونن کنارت باشن و این کار هارو بکنن تازه یه روزی بی منت خودت باید مراقب اونا باشی بدون اینکه خم به ابروجلوشون بیاری

خب کم کم داشتم عاشق دوست پسرم میشدم و به این فکر میکردم که باهاش ازدواج کنم 

این تاپیک بهم یادآوری کرد که دارم زیادی زر میزنم و باید قدر زندگی مجردی رو بدونم و به هیچ مردی وابسته نشم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

ولی حتما در کنار این بخور بخوابت یه هنری چیزی هم یاد بگیر یا تحصیلاتت ادامه بده که از نظر مالی مستقل بشی 

واقعا هیچی به اندازه مستقل شدن از نظر مالی برای یه دختر واجب نیست 

اونی این حرف میزنه ک دوست پسرم نداشته باشه قطعا!

تاپیکم اکثرا میزنن چجوری شوهر کردین یا دوست پسر ب شوهر تبدیل کردین اینام نباشه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

نههه دیگ توجه فامیل اسکل روت نیسسستتت

فامیل فضول اگر بخواد سرشو بکنه تو باسن کسی نگاه نمیکنه مجردی یا متاهل، اونا کارشونو میکنن درنهایت 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

به خدا اگه بشه اسم اینو گذاشت زندگی

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار