2777
2789
عنوان

مجردی واقعا یه نعمت بی نظیره عاااا تازه دارم خوبیای خوبشو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره آدم حوصله ش سر نمی ره با چهار پنج تا بچه

مگه جوجه کشی چهارپنج تا🤪🤪🤪

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بعضی ها پسر می خواندختر میشهبعد میفهمه همون جوجه کشی شده😜

خداروشکرازون دسته نیستیم😁

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

دنبال تحول باشه دوست پسر هست چه نیازه به ازدواجه حتما؟ هر وقت تایمش رسید ازدواج هم میکنی

من که حرفی از ازدواج نزدم😂 شما هر جور دوست داری زندگی کن 

بدون شوهر یا دوست پسر یا با دوس پسر و ش هر یا با خانواده یا بدون خانواده یا تنها یا با دوستان و.... هر جور خودت دوست داری زندگی کن و لذت ببر...

فقط جوری زندگی کن که ۲۰ سال بعد هم در نظر داشته باشی 

مثلا۱۰ یا ۲۰ سال ۳۰ سال بعد یا تو پیری فکر کن چون تصمیمات الانت پایه ایندت میشه 

من که حرفی از ازدواج نزدم😂 شما هر جور دوست داری زندگی کن بدون شوهر یا دوست پسر یا با دوس پسر و ش هر ...

منم کفتم ازدواج به وقتش. این که بخوای کورکورانه به خاطر تحول تصمیم بگیری یه عمر پشیمونی به بار میاری. راه برگشتن از ازدواج سخته ولی دوست پسر نه کات میکنی میره