2777
2789
عنوان

هرکی رویای شفاف میبینه بیاد

336 بازدید | 11 پست

الان ده شبه مداوم میبینم یه شخص خاص رو میبینم

آگاهم از خوابم ولی بازم وقتی بیدار میشم حس سنگینی دارم

من خوابام اکثرا اتفاق میفته

الان نمی‌دونم این چند شب خواب شفاف رو بزارم پای اینکه حقیقت میشه یا همون در حد رویای شفاف بمونه

اونایی که تجربه دارید بهم کمک کنید

اونایی که نمیدونن چیه

رویای شفاف رو گوگل کنید توضیح داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برفی جون من میبینم گاهی ...چی میبینی؟ممکنه رویای صادقه باشه حالت دگرگون میشه وقتی بیدار میشی؟

سلام عزیزم خوبی؟

اره رویاهام صادقانس و این وحشت زدم میکنه 

هم من هم خواهرم اینجوری هستیم

وقتی بیدار میشم حتی با علم به اینکه میدونستم دارم خواب میبینم بازم حالم خرابه ترس از به حقیقت پیوستنش بدتر میکنه حالم رو

سلام عزیزم خوبی؟اره رویاهام صادقانس و این وحشت زدم میکنه هم من هم خواهرم اینجوری هستیموقتی بیدار میش ...

ممنون عزیزم خوبم ...اره اینو کمتر کسی درک میکنه من بعد بعضی خواب هام یک روز تمام بهم میریزم ... صدقه بده و تعبیرش رو خوش کن انشالا ک خیره 💕

♾️🖇❤️

من یک ماه پیش نامزد سابقم رو خواب دیدم ک گریه میکرد و حالش بد بود ینی ی جوری این خواب رومن اثر گذاشت و من حس و حال اونو دریافت کردم ک تا چند روز بهم ریخته بودم مطمن بودم ی اتفاقی براش افتاده

♾️🖇❤️

این کاربر افغانیه 

میتونید ۱۷ میلیون افغانی سر بزنید مطمعن شید

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

سلام عزیزمیعنی هر خوابی ببینید اتفاق می افته؟ یا قبل یه اتفاق شما شبیه اونو توی ذهن تون میبینید؟

عزیزم چیزایی که قراره انفاق بیفته میبینم ریز و درشت

خواهرمم اینجوریه

همیشه نیست ولی ماهی یکبار میبینم 

عزیزم چیزایی که قراره انفاق بیفته میبینم ریز و درشتخواهرمم اینجوریههمیشه نیست ولی ماهی یکبار میبینم

منم همین شکلی ام

حتی رویای شفاف هم الان از گوگل خوندم که میشه کنترل رویا منم  میتونم توی خواب سناریو را تغیر بدم

‌‌‌

منم همین شکلی ام حتی رویای شفاف هم الان از گوگل خوندم که میشه کنترل رویا منم میتونم توی خواب سناریو ...

اره دیگه 

و این خیلی وحشتناکه 

من میترسم دیگه از خواب هام 

بیدار میشم گریه می‌کنم

چون هم میدونم میشه هم عوضش می‌کنم هم میدونم خواب دارم میبینم

هم یه سری خواب عجیب برام تکرار میشه

به جان عزیزانم قسم اسم دختری که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد توی خواب دیدم