2777
2789
عنوان

روکش کردن دندون شیری کسی تجربه د

| مشاهده متن کامل بحث + 8602 بازدید | 33 پست

عزیزم ببرید پیش دکتر هلن جوانمرد خیلی کارشون خوبه تو این مورد دندانپزشکه اطفاله الان آدرس و شماره مطبشم براتون میذارم
آدرس: شهرک غرب بلوار فرحزادی روبه روی اریکه ایرانیان قبل از خروجی اتوبان نیایش ساختمان زرین 2 پلاک 53
شماره مطب: 88699877
اینم آدرس سایشتونه اگه خواستین بیشتر اطلاعات کسب کنید. دکتر جوانمرد | دندانپزشک اطفال (drjavanmard.com)

حتما باید برید پیش دندانپزشک مشاوره بگیرید منم دخترم رو بردم پیش دکتر هلن جوانمرد روکش کردن دندوناشو خیلیم راضی بودم اگه خواستید پیج اینستاشونو ببینید نمونه کاراشون هست اطلاعاتشونم هست . dr_helenjavanmard

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان برای روکش دندان بچه ها، ی دندانپزشک خوب میشناسم به اسم دکتر آزاده فاضل که 15 سال سابقه و تجربه دندانپزشکی کودکان رو داره، برای درمان دندون بچه هاتون می تونید پیش ایشون برید.

سلام 

خیلی وقته از پست شما گذشته ولی تجربه خودمو میگم برای مابقی مادرانی که ممکنه سرچ داشته باشن در این مورد.

من دوتا از بچه هام دندونهاشون آسیب دیدن، یکیشون بخاطر دندون قروچه کردن دندانهای آسیابش خراب شدن یکیشون از همون یکسال و چند ماهگی ۴تا دندون جلویی از بالای لثه خط زرد گرفت و کم کم دندون رنگش عوض شد و پودر شد و ریخت، تو همین فاصله ۴تا دندون آسیابی هم خراب شدن. خلاصه کلی گشتم دکتر خوب پیدا کنم که تو اصفهان از بین متخصصین دندوانپزشکی کودکان دکتر عشقی رو بهم معرفی کردن، طبق معاینه و نظر خود دکتر گفتش که ۴تا دندون جلویی رو بکش چون بچه پسره و بازیگوش و هزینه هم زیاد میشه ولی من به درخواست و تعهد خودم تقبل هزینه کردم و نوبت گرفتم برای بچه هام، با بیهوشی طی یک عمل همه دندانها رو ترمیم و روکش کردن و الان که ۴سال میگذره هنوز روکشها چیزیشون نشده خداروشکر.هزینه ۴تا دندون جلویی و ۴تا آسیاب اون زمان حدود ۷تومن شد فقط از نقاط ضعف این پزشک این هست که بابت فرار مالیاتی پول نقد میگیرن ولی تو اصفهان از نظر تخصص دندان کودک رو دست ندارن

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته