2777
2789
عنوان

روکش کردن دندون شیری کسی تجربه د

| مشاهده متن کامل بحث + 8602 بازدید | 33 پست

با ارام بخشی هم میشه، یه حالتی مثل خوابه، اگه هم نمی تونی هزینه کنی ببرش دانشکده های دندونپزشکی اونجا با هزینه پایین تر براش کار می کنن، اگه هم خیلی خراب نیست می تونی فعلا با رعایت بهداشت کنترلش کنی تا بزرگتر بشه

عزیزم بهتره با دندونپزشک معتمد مشورت کنین دندونهای شیری رو مراقبت کنین پوسیدگیش پیشرفت نکنه شیرینی و ...

اره گلم نوبت میخوام بگیرم .کسی تو اصفهان دکتر خوب میشناسه؟؟من شیرینی نمیدم اما خب شیر شب باعثش شد هرچند با گاز و پنبه مرطوب روزا پاک میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ارام بخشی هم میشه، یه حالتی مثل خوابه، اگه هم نمی تونی هزینه کنی ببرش دانشکده های دندونپزشکی اونج ...

بازم تشکر دوست مهربون.داره کوتاه و ناهموار میشه گفتم ینی پیشگیری کنم که نخوام بکشم اخه یکی از آشنا چهارتادندون جلویی بچش کشید 

اره گلم نوبت میخوام بگیرم .کسی تو اصفهان دکتر خوب میشناسه؟؟من شیرینی نمیدم اما خب شیر شب باعثش شد هر ...

دكتر مظاهري خيابان توحيد بهترين هستند تو ترميم و زيبايي ازشون مشاوره بگريد

بازم تشکر دوست مهربون.داره کوتاه و ناهموار میشه گفتم ینی پیشگیری کنم که نخوام بکشم اخه یکی از آشنا چ ...

خواهش می کنم، تو باید بچه تو ببری پیش متخصص دندانپزشکی کودکان، اگه هم نتونستی اصفهان دانشکده دندونپزشکی خوبی داره، بیهوشی و ارام بخشی هم دارن، قابل اعتماده

خواهش می کنم، تو باید بچه تو ببری پیش متخصص دندانپزشکی کودکان، اگه هم نتونستی اصفهان دانشکده دندونپز ...

اگه ده تومن باشه که خصوصی نمیتونم همون دانشکده دندان پزشکی ببرم فعلا یه مشاوره و ویزیت تا ببینم چی میشه

ممنون گلم .شما بچه تون بردین راضی هستید

عزيزم من مجردم😄 خودم پيششون رفتم ايشون استاد دانشگاه هستند  و بهترين هستند تو ترميم و زيبايي و بهتون خودشون ميگند چكار كنيد و حتي معرفي مي كنند يكم فقط سخت نوبت ميده اما به منشي توضيح بديد اينشالله نوبت بهتون ميدن يا خودشون ميگند پيش كي بريد