سلام.خانما کسی از شما تجربه روکش کردن دندون بالایی بچش داره؟؟چهار تا دندون جلو بچه 16ماهم ناهموار کوتاه شدن ،شنیدم برای جلوگیری از پوسیدگی وخراب شدن روکش میکنن.کسی بچش یا تو آشناها انجام دادن؟؟درد داره؟؟
با ارام بخشی هم میشه، یه حالتی مثل خوابه، اگه هم نمی تونی هزینه کنی ببرش دانشکده های دندونپزشکی اونجا با هزینه پایین تر براش کار می کنن، اگه هم خیلی خراب نیست می تونی فعلا با رعایت بهداشت کنترلش کنی تا بزرگتر بشه
بازم تشکر دوست مهربون.داره کوتاه و ناهموار میشه گفتم ینی پیشگیری کنم که نخوام بکشم اخه یکی از آشنا چ ...
خواهش می کنم، تو باید بچه تو ببری پیش متخصص دندانپزشکی کودکان، اگه هم نتونستی اصفهان دانشکده دندونپزشکی خوبی داره، بیهوشی و ارام بخشی هم دارن، قابل اعتماده
عزيزم من مجردم😄 خودم پيششون رفتم ايشون استاد دانشگاه هستند و بهترين هستند تو ترميم و زيبايي و بهتون خودشون ميگند چكار كنيد و حتي معرفي مي كنند يكم فقط سخت نوبت ميده اما به منشي توضيح بديد اينشالله نوبت بهتون ميدن يا خودشون ميگند پيش كي بريد
منم دندون پسرمو بردم پیش دکتر لیلا آذرنوش روکش کرد خیلی کارشون خوب بود خیلی خوب شد دندون پسرم . انقدرم دکتر با حوصله و مهربونی بودن پسرم اصلا نترسید اینم شمارشه :02122615402
دختره من اینقدر شیرنی شکلات خورده دندوناش داغووون شده بود نیاز به روکش داره اخر سر اینقدر گشتم دکتر خوب پیدا کنم اخر سر بردمش پیش دکتر جوانمردتو شهرک غرب مطب ش فک کنم بلوار فرحزادی