2777
2789

همیشه با خودم میگفتم ازدواج کنم براش خوشگل کنم مدام بیاد سمتم و همه جا. دستمو بگیره و مدلم برام خرج کنه باهم نصفه شبم که شده بریم دور بزنیم ساندویچ کثیف بخوریم و خیلی وابستم باشه و....

کلی چیزای دیگه

ب خدا همش برعکس شده دلم خونه😭😭😭

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

چطور مثل دخترایی که مرداشون دنبالشون راه میوفتن باشم؟؟؟؟

هر وقت وضعیت مالیم به ثبات رسید وضعیت روانیم هم به ثبات می‌رسه و نرمال رفتار خواهم کرد...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این برعکسی ها عادت کن 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

عه؟ منم مجردم فکر می‌کنم همین جوریه😅

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کل حرفات واسه رمان و داستانه واقعیت خیلی فرق داره نمیگم نیستااا اما کمه

باور کن هیچیش واقعی نشد

حتی دستمو جلو جمع نمیگیره که یه وقت نگن زن زلیله🥲

چطور مثل دخترایی که مرداشون دنبالشون راه میوفتن باشم؟؟؟؟

چیزی که من یاد گرفتم ۳۳سالمه و از مردا فهمیدم

هرچی نپیچی بهشون هرچی فاصله بگیری بهتر دوست دارن

فقط وانمود کن سرت شلوغه 

تو خونه من اینقدر کار میکنم

بعد میگه بیا خانم بشین 

خدایا شکرت 

ازدواج هم شیرینی داره هم سختی سختیشو تحمل کن تا طعم شیرینیشو بچشی

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱