2777
2789

سلام خانما

امروز دوازده روز از آمپول اچ سی جی میگذره ، قرص لتروزول شبی سه عدد از روز پنجم پریودی خوردم به مدت پنج شب.

آمپول اچ سی جی دو تا بعد قرص لتروزول تزریق کردم و بعدش به مدت شش شب پشت سر هم اقدام داشتم ، الان سه روز بی بی چکم هاله کمرنگی میفته و میخواستم بدونم اثر آمپول تا چند روز میمونه یعنی ممکنه باردار باشم؟ 

الان درست دوازده روز از آخرین تزریقم میگذره تروخدا جوابم رو بدین اونایی که تجربه ای دارن.

منم امروز بی بی حاله انداخت اما دیده می شد رفتم از دادم برات از تهه دلم دعا میکنم باردارباشی توهم برام دعا کن شاید دعای مادرحق هم بگیره

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نه روز بعد هم بی بی زدم اصلا هاله ننداخت...ولی باز میگن انگار دوازده روز.به نظر من که به اون ربطی نداره.تا روز چهارده صبر کن بازم هاله داشت آزمایش بده

ایسالا مامانی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم من نه روز بعد هم بی بی زدم اصلا هاله ننداخت...ولی باز میگن انگار دوازده روز.به نظر من که به او ...

الان سه روز دارم بی بی چک میزارم و هاله میندازه همش میگم حتما مثبته کاذبه اما خیلی خیلی دوست دارم باردار بشم چون خیلی وقته منتظرم و اینم اولین باره که آمپول زدم 

ممکنه کاذب باشه ولی به احتمال بیشتر باداری.برا من 15 روز بعد تزریق هاله انداخت و واقعی بود.اگه هاله ...

سه روز پیش هاله کمرنگی بود ، فرداش کلا نبود پس فرداش پر رنگتر بود و امروز کمرنگ شده .الان موندم کدوم درسته

پس یا بیخیال شو و تا موعد پریودت صبر کن و دیگه بیبی نزن.یا پاشو برو آزمایش

میترسم برای آزمایش زود باشه چون شش روز به پریودم مونده و میگن تا روز اول پریود صبر کنین تا بتا بالا باشه

میترسم برای آزمایش زود باشه چون شش روز به پریودم مونده و میگن تا روز اول پریود صبر کنین تا بتا بالا ...

الان اگه بری ممکنه مجبور بشی دو روز بعد دوباره تکرار کنی.بستگی داره عدد بتات چند باشه