2777
2789
عنوان

تواین شرایط توافسردگی جداییم

382 بازدید | 21 پست

تازه چهارماه جداشدم به حد کافی حالم بدبود فقط روزامو میگذروندم اما الان ....

حتی یه درصدم با این شرایط امکان نداره حالم خوب شه وامیدوار بشم غصه همه چیمو داغون کرده لطافت حس خوب قبلو ندارم هرکی نکاه میکنه سنمو حدس بزنه خیلی بیشتر میگه ..  

دلخوشیم کاربود میگفتم باز خودمو میگذرونم که تو این شرایط با این گرونی و نبود کار زندگی سخت تر میشه

دیکه به چی دلخوش باشم ....

برا همه سخت میشه فقط تو نیستی ک 

خدا بزرگع

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بمیرم برای دلت. منم یه جورایی مثل توام. البته هنوز جدا نشدم ولی یه لحظه حاضر نیست جواب منو بده. دلم شکسته. این اوضاع هم که خراب. خیلی خیلی حالم بده. یه خرده دلداری بدیم همدیگه رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم برای دلت. منم یه جورایی مثل توام. البته هنوز جدا نشدم ولی یه لحظه حاضر نیست جواب منو بده. دلم ...

من یه سال جدایی بودم الان چهارماه رسمی جداشدم ولی اتفاقی که باید بیفته میفته با خواهش التماس هیچی نمیمونه

عزیزم تاپیکهای رو خوندم دو سه تای آخر رو مطمئن باش حالت موقت هست و خوب میشی واسه یه آدم که خودش مستق ...

اصلا برام مهم نیست یعنی گیرش بیارم تیکه تیکه میکنمش ولی حق نداشت منو بدبخت کنه من دیگه آدم عادی نیستم

ن زندگیمو میخاستم ولی میدونستم زندگی به درد بخوری نیست خیلی سخت می‌گذشت میدونستم جدایی به صلاحمه

حس بدی دارم. حس اینکه کنار گذاشته شدم. منو پس زد. اونم میخاست جدا بشه؟