2777
2789
عنوان

اپل ایدی

544 بازدید | 39 پست

دیروز رفتم ۱۶ خریدم الان بردم اپل ایدی درست کنه بهم میگه تو این یکسال اخیر کلا نمیشه اپل ایدی درست کرد یا اونایی هم که درست میکنن از کار میوفته و غیر فعال میشه

بنظرتون برم یه جای دیگه؟یا شماهم شنیدین😔

من رمزش یادم رفته هیچی برام نصب نمیشه

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شنیدم اپل ایدی ها کلا دارن قفل میشن

البته خودم ایفون ندارم

میگن اگه فایند مای فون رو خاموش کنی دیگه قفل نمیشه

اما اگه روشن باشه بعد از ۲ ۳ روز قفل میشه

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

مگه میشه ما همه الان اپل ایدی داریم از کارم نیوفتاده اصلا ایفون داشته باشی اپل ایدی نداشته باشی کار ...

نه میگه یه ساله اینطوری هست و همه از کار میوفته

واقعا اعصابم خراب شد ۹۰ تومن پول گوشی دادم 

من الان چندساله یکی دارم تاحالا چندبارم گوشی عوض کردم مشکلی نداشته

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

برنامه ایرانی اسنپ اینا بریزی احتمال لاک شدنش بالاس

اره دیقا اینم شنیدم

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!