2777
2789
عنوان

اپل ایدی

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 39 پست
نه میگه یه ساله اینطوری هست و همه از کار میوفتهواقعا اعصابم خراب شد ۹۰ تومن پول گوشی دادم

عزیزم تو شرایط خاصی اپل ایدی قفل میشه مثلا لوکیشن گوشیت نباید فعال باشه که مشخص بشه ای پی ایرانه وگرنه قفل میشه 

شما جای دیگه برو واست فعالش میکنه فقط باید حواست باشه به کسی ندی یا کاری نکنی قفل بشه خودش راهنماییت میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواید شماره اون مه برام ساختو بدم بسازه براتون تلفونی

فعلا به یکی گفتم جوابمو بده 

ولی امیدوارم راست نباشه چون واقعا ۹۰ تومن پول کمی نیست که دادم بعد اپل ایدی نداشته باشه عملا هیچ کار نمیتونم بکنم😐

تازه گفت اگ بتونم درست کنم یه تومن میگیرم😐

چخبره

حتما بلد نبوده ببر نمایندگی ایفون یا جایی که از سیستم عامل ios قشنگ سر در بیارن

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

مگه اونجایی که وصل کردن برات مشخصات و کاغذ کپی نکرد بهت بده؟

چرا گم کزدم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

میشه بهم بگی چجوری درست کنم

آسونه 

اول باید به یه وی پی ان با IP ثابت و لوکیشن مشخص وصل شی که با این وضع نت نمیدونم بشه یا نه بستگی به منطقه و نت شما داره

و کدی که به ایمیلت میاد هم لازم داری که بازم با این وضع ایمیل کار نمیده

از طریق تنظیمات اون کادر بالای بالا

باید ایمیل داشته باشی و بهش دسترسی داشته باشی همون ایمیلی که همیشه استفاده میکنی

و اسم خودت و تاریخ تولدت به میلادی

مشخصات واقعی خودت رو بزن نه فیک 

به ایمیل کد میاد و آخر سر هم سه تا سوال انتخابی داره برای پشتیبانی از اکانت اگه یه وقت یادت رفت چجوری وارد بشی

کلا اینجا کامل توضیح داده منم با همین توضیحات گوگل پیش رفتم