2777
2789
عنوان

یه راهنمایی دوستان

70 بازدید | 11 پست

برای رها ار وابستگی چیکار کنم؟خطمو بشکنم بزارم کنار بچه بازی نیست مثلا خیلی اعصابم داغونه دارم دیوونه میشم اون خونسرده یکار میکنه منو مقصر جلوه میده

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

دیگه خودت ببین از الان داره اینجوری میکنه یه عمر میخواد انجامش بده

توان تحملشو دارییی؟؟؟؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بازیش بیا بیروننقطه ضعف نشون دادی که داره استفاده میکنهشخصیت نرمالی نداره

اره همش منو مقصر نشون میده واسه ۲۰روزم منو نمیبینه دلش نمیخواد باز بهانه میاره اما تو چت عین کنه قربون صدقه میره از دستش اینقدر گریه کردم یا این سنم انگار بچم نمیفهمم 

دیگه خودت ببین از الان داره اینجوری میکنه یه عمر میخواد انجامش بدهتوان تحملشو دارییی؟؟؟؟

یه عمر کجا بود بهانه واسه ازدواجم میاره آدم کثافتیه خدا لعنتش کنه منو بازی گرقته میگه دوست دارم نمیتونم اما حاضر نیست یه تلاش کنه 

اره همش منو مقصر نشون میده واسه ۲۰روزم منو نمیبینه دلش نمیخواد باز بهانه میاره اما تو چت عین کنه قرب ...

خب ۲۳ سال که سنی نیس

ولی ایشون مشکل روانی داره

دیگه خودت ببین این ادم چه ارزشی داره که باهاش موندی

خودت میدونی چه خبره، کیه ، چی کاره ست، ببین با زندگیت میخوای چیکار کنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
یه عمر کجا بود بهانه واسه ازدواجم میاره آدم کثافتیه خدا لعنتش کنه منو بازی گرقته میگه دوست دارم نمیت ...

خب چه چیزی باعث میشه که رهاش نکنی؟ بیشتر میخوای عذاب بکشی و بعد ولش کنی؟

خودت چقدر ارزش داری؟ 

خب چه چیزی باعث میشه که رهاش نکنی؟ بیشتر میخوای عذاب بکشی و بعد ولش کنی؟خودت چقدر ارزش داری؟

نمیدونم هیچی نداره فقط وابسته شدم چون ماهای اول اینجور نبود فقط شوقی به دیدنم نداره نمیدونم چرا ایجوره بهم زنگ میزنه پیام میده باهاشم کات کردم باز خودش پیام میده قربون صدقه الکی میره بنظرت چه مشکلی میتونه داشته باشه؟اگه یهو بزنم همه چیو تموم کنم میتونم تحمل کنم یعنی

نمیدونم هیچی نداره فقط وابسته شدم چون ماهای اول اینجور نبود فقط شوقی به دیدنم نداره نمیدونم چرا ایجو ...

چرا نتونی تحمل کنی؟ این همه ادم از روابط سمی میان بیرون و بعد ها با ادم مناسبشون اشنا میشن، تو چرا نتونی؟؟؟

ادم که همون اول کار کسی رو نمیتونه بشناسه یکم معاشرت میکنه میبینه چه اخلاقی داره و همینو میخواد یا نه 

خودت بشین خوبی و بدیاشو بنویس ، ببین کدوم کفه ی ترازو سنگین تره که باهاش بمونی یا نه

خودت ببین از زندگیت و فرد مقابلت چی میخوای، بعد ببین ایشون اون ملاک ها رو داره یا نه

اینم بدون پسرا میخوان یکی کنارشون باشه که شبا چت کنن و حرف بزنن، هرچی دور تر و بی دردسر تر بهتر

بعدم میرن یه دختر دیگه رو میگیرن

چرا نتونی تحمل کنی؟ این همه ادم از روابط سمی میان بیرون و بعد ها با ادم مناسبشون اشنا میشن، تو چرا ن ...

اره آدم اراده کنه صددرصد میتونه فراموش کنه 

خوبی اینا داره اما خب بدیاش بیشتر میشه دوتا بدی بزرگ که رابطه رو به جدایی میکشونه 

بله حرف شما درسته ایشونم یه بچه مامانی که مامان براش تصمیم میگیره خودمم خیلی فکر کردم راجبش باید یه روز کنارش بزارم وگرنه اون کنار میزاره 

خیلی ممنونم عزیزدلم بابت راهنماییای خوبت❤️

اره آدم اراده کنه صددرصد میتونه فراموش کنه خوبی اینا داره اما خب بدیاش بیشتر میشه دوتا بدی بزرگ که ر ...

خواهش میکنم عزیزم، امیدوارم بهترین تصمیم رو برای خودت بگیری و زندگی خوبی برای خودت بسازی

یادت باشه ما زندگی و خانواده مون رو خودمون میسازیم

بهترینها رو بسازی عزیزم😘❤️