2777
2789

خانوما من تا 12 هفته اجازه رابطه جنسی داشتم 

بعد 12 هفته که سونوگرافی NT رفتم و زد جفت خلفی تحتانی دکترم دیگه اجازه رابطه نداد 

ماهم نداشتیم ولی امروز بدون دخول ارضا شدم 

از اون موقع که این اتفاق افتاده هر‌چند ثانیه یه بار زیر دلم سمت چپ تير میکشه 

خیلی استرس دارم 😭😭😭😭😭😭کسی شرایطش مثل من بوده؟ 

دارم از استرس میمیرم 

به دکترمم دسترسی ندارم 

توروخدا اگه چیزی میدونید بگید آروم شم 😭😭😭😭

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

من جفتم پایین بود

اصلانداشتم

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهارده هفته ام، از اول رابطه برام ممنوع بود، دو سه باری انجام دادم،، ان تی ک رفتم گفت جفت پایینه و به شدت ممنوع کرد، نگران نباش استراحت کن خودشا جفت میکشه بالا

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
من جفت پایین داشتم دکترم منع کرده بود ولی .رابطه داشتم و ارضا هم میشدم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد

بعد رابطه درد شبیه درد من نداشتی؟ منم اگه درد نداشتم انقد استرس نمیگرفتم 

بلند شدم بعدش رفتم حموم زیر دلم تو حموم هر چند ثانیه تیر می‌کشید دلم میخواست بزنم زیر گریه خیلی نگران شدم 😔😔

من چهارده هفته ام، از اول رابطه برام ممنوع بود، دو سه باری انجام دادم،، ان تی ک رفتم گفت جفت پایینه ...

عزیزم بعد رابطه درد شبیه درد من داشتی؟ عذر میخوام شما هم تو رابطه ارضا میشدی؟ 

منم جفتم پایین بود 

اجازه رابطه نداشتم

دردت به خاطر ارضا شدنه نگران نباش اتفاقی برا بچه نمیوفته

یکم استراحت کن خوب میشی

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کلا دردو دارم، کاری به رابطه نداشت، از اول درد داشتم،، بله میشدم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

فک میکنم چون ارضا شدن باعث انقباضات کف لگن و رحم میشه خوب نیست.طبق چیزی که میگی گفتم شاید خوب نباشه.بازم از دکتر سوال کن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
منم جفتم پایین بود اجازه رابطه نداشتمدردت به خاطر ارضا شدنه نگران نباش اتفاقی برا بچه نمیوفتهیکم است ...

شما رعایت می‌کردید یا گهگاهی داشتید؟ من هزار بار خودمو لعنت کردم😔😔