2777
2789
عنوان

آهای بچه داراااا مغزم داره می ترکه😭🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 65 پست
آفرین که بهش تبلت نمیدیولی خدایی سخته می‌دونم منم تو مهمونی با بچه ها بازی میکنم دیگه واقعا ولم نمی‌ ...

درگیر تاخیر تکلمه و نمیزارم گوشی و تی وی ببینه به خاطر همین بیشتر وقتم باهاش میگذره

من هفت ساله ک بودم تا ظهر خاله شادونه میدیدم عصر فقط منتظر بودم مامانم بخوابه با خواهرم ک 5 سالش بود ...

آره یادش بخیر چه روزایی خوبی اومد تو ذهنم من خواهر نداشتم ولی با دخترای همسایه وقتمون می‌گذشت چه روزای خوبی بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری از شیر میگیریش؟شاید از اون باشه

نه ولی خیلی وابسته شیره درحدی که نمیزاره هیچ کاری کنم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

داری از شیر میگیریش؟شاید از اون باشه

خوب میشه بنظرت؟

میترسم تاثیر بذاره روش بمونه عصبی بودن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

خوب میشه بنظرت؟میترسم تاثیر بذاره روش بمونه عصبی بودن

آره که خوب میشه بچه ها تو هر سنی رفتاراشون متفاوته دختر من از شیر که گرفته بودمش اینطوری بود نگران نباش فقط سعی کن آرومش کنی لجشو درنیارید اصلا

من باید سوپ بخورم حاوی خاک و انواعی از گیاهان ناشناخته و کاغذ البته بهم گفته اینو فقط ادای خوردن دربیاریم قبوله

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

درگیر تاخیر تکلمه و نمیزارم گوشی و تی وی ببینه به خاطر همین بیشتر وقتم باهاش میگذره

آهاااان

متوجه شدم. 

ایشالا برطرف بشه 🎀

ممنون میشم لایک نکنید و آقایون هم در خواست دوستی ندن🪳🌷

آره که خوب میشه بچه ها تو هر سنی رفتاراشون متفاوته دختر من از شیر که گرفته بودمش اینطوری بود نگران ن ...

باشه ممنونم عزیزم

قربون مامانم بشم من بچگی یبوست داشتم گلاب به روتون هر شب به ساعت میرفتم دستشویی بعد اونجا هم مامانم باهام بازی میکرد اسباب بازی هامو هم می‌بردم 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

دختره ولی صد تا پسرو حریفه تو شلوغی عین خودم

عزیزم😂🥺😍

من خودم بچه که بودم یکی از شیطون‌ترین و بی‌ادب‌ترین بچه هایی بودم که میشناختمشون😅 اما الان کلا منزوی و درونگرام

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

عزیزم😂🥺😍من خودم بچه که بودم یکی از شیطون‌ترین و بی‌ادب‌ترین بچه هایی بودم که میشناختمشون😅 اما ال ...

منم همینم تو بچگی شلوغ و شر بودم الان حتی حوصله ندارم پامو از خونه بیرون بذارم میگن آخر بیش فعالی اینطوریه دخترمم عین خودمه