2821
2789
عنوان

فوبيا

1308 بازدید | 205 پست

كيا فوبيا دارن ؟ بياين از فوبياهاتون بگين. فوبيا يعني ترس هايي كه غير طبيعيه. مث فوبياي من كه خيلي ام كمه ، فوبياي سوراخ هاي ريز كنار هم ... اگه تو نت بزنين فوبياي سوراخ عكساشو مياره من چون حمله عصبي بهم دست ميده نشد بذارم . شما چي؟ اينم بگم كه داشتن فوبيا نشونه مريض بودن نيس يه چيزيه تو ژنتيك ادما. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره منم چندشم میشه اصن ی حالتی بم دست میده وقتی سوراخ ریز کنارهم زیاد ببینم یا ی حالت دیگ ک نمیدونم ...

اره فوبيا سوراخه . منم دارم . چه جالب اخه خيلي تعداد كمي دارن اينو. مث فوبياي ارتفاع و شلوغي و اينا نيس كه خيليا دچارشن. 

اره فوبيا سوراخه . منم دارم . چه جالب اخه خيلي تعداد كمي دارن اينو. مث فوبياي ارتفاع و شلوغي و اينا ...

انگار گوشتای تنم میریزه اصن ی جوریه أه

ارتفاع و شلوغی ن ندارم و نمیدونم

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
اره منم چندشم میشه اصن ی حالتی بم دست میده وقتی سوراخ ریز کنارهم زیاد ببینم یا ی حالت دیگ ک نمیدونم ...

فک نکنم برای شما فوبیا باشه چون میگی چندشه برات

فوبیا ترس نامتعارفه جوری در مواجه باهاش دچار حمله عصبی یا شوک یا وحشت و اضطراب زیادی باشی.

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من هرگز نمیتونم هلو و چغاله بادوم دستم بگیرم ، قشنگ ریسسسسه میرم ، میمیرم ، الان هم اسمش رو نوشتم یه جوری شدم :/ ، چوب بستنی هم یه مدت بود بعد دیگه با کاورش میگیرم حل شده

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز