2821
2789
عنوان

فوبيا

1308 بازدید | 205 پست

كيا فوبيا دارن ؟ بياين از فوبياهاتون بگين. فوبيا يعني ترس هايي كه غير طبيعيه. مث فوبياي من كه خيلي ام كمه ، فوبياي سوراخ هاي ريز كنار هم ... اگه تو نت بزنين فوبياي سوراخ عكساشو مياره من چون حمله عصبي بهم دست ميده نشد بذارم . شما چي؟ اينم بگم كه داشتن فوبيا نشونه مريض بودن نيس يه چيزيه تو ژنتيك ادما. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره منم چندشم میشه اصن ی حالتی بم دست میده وقتی سوراخ ریز کنارهم زیاد ببینم یا ی حالت دیگ ک نمیدونم ...

اره فوبيا سوراخه . منم دارم . چه جالب اخه خيلي تعداد كمي دارن اينو. مث فوبياي ارتفاع و شلوغي و اينا نيس كه خيليا دچارشن. 

اره فوبيا سوراخه . منم دارم . چه جالب اخه خيلي تعداد كمي دارن اينو. مث فوبياي ارتفاع و شلوغي و اينا ...

انگار گوشتای تنم میریزه اصن ی جوریه أه

ارتفاع و شلوغی ن ندارم و نمیدونم

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
اره منم چندشم میشه اصن ی حالتی بم دست میده وقتی سوراخ ریز کنارهم زیاد ببینم یا ی حالت دیگ ک نمیدونم ...

فک نکنم برای شما فوبیا باشه چون میگی چندشه برات

فوبیا ترس نامتعارفه جوری در مواجه باهاش دچار حمله عصبی یا شوک یا وحشت و اضطراب زیادی باشی.

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من هرگز نمیتونم هلو و چغاله بادوم دستم بگیرم ، قشنگ ریسسسسه میرم ، میمیرم ، الان هم اسمش رو نوشتم یه جوری شدم :/ ، چوب بستنی هم یه مدت بود بعد دیگه با کاورش میگیرم حل شده

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران .