2821
2789
عنوان

فوبيا

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 205 پست
من هرگز نمیتونم هلو و چغاله بادوم دستم بگیرم ، قشنگ ریسسسسه میرم ، میمیرم ، الان هم اسمش رو نوشتم یه ...

چه باحال😅 حالا اون دو تا اسمشو نبر ميگي پوستش پرزيه ، چوب بستني بيچاره چرا؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام  حالم ب حدي بد ميشه ك واااي اصلا فكرشم بد هست😫😫😫

حتي سركلاس تو مدرسه وقتي همچين چيزايي رو ميديدم توكتاب بدون اجازه ميدوييدم بيرون و تااخر زنگ برنميگشتم سركلاس😭😫😫

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
فک نکنم برای شما فوبیا باشه چون میگی چندشه برات فوبیا ترس نامتعارفه جوری در مواجه باهاش دچار حمله ع ...

اره استرس درسته و چندش...احساس میکنم خون توی رگام ی جوری جریان داره وقتی میبینم

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
فوبیای ارتفاع..فوبیای جاهای تنگ و تاریک مثل آسانسور....فوبیای دلقک....من اینارو دارم

من همش از جای تنگ و تاریک احساس خفگی دارم مثلا یه لحظه احساس میکنم زیر تختم یا زیر یه سقف خیلی خیلی پایین احساس خفگی و ترس بهم دست میده اینم فوبیا هس؟

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...
فک نکنم برای شما فوبیا باشه چون میگی چندشه برات فوبیا ترس نامتعارفه جوری در مواجه باهاش دچار حمله ع ...

حالتاي مختلف داره من خارش ميگيرم و عصبي ميشم و دندونام قلقلك مياد نميدونم چه حسيه ولي به يك دكتري گفتم گفت وسعت نشونه هاش خيلي زياده 

من نمیدونستم این حالت و دارم الان که گفتی سرچ کردم و عکس دیدم حالم بد شد یه جور چندشم میشه.وااااای خ ...

وای اره منم سرچ کردم تا دیدم حالم بد شد بدنم مور مور شد

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...

من فوبیای مار دارم به حدی که اگه تلویزیون نشون بده گریه میکنم و جیغ میزنم و تمام موهای تنم سیخ میشه اگرم تو نت عکسشو ببینم قطعا گوشیو پرت میکنم هرجا که باشم 😞

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز