2777
2789
عنوان

سوال درمورد قرص شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 57 پست
آیودی همون حلقه اس ؟؟؟ گذاشتنش درد داره

شوهرمن نمیذاره آیودی بذارم اگه تو میتونی بذار ازقرص وک ا ن د و م خیلی خیلی بهتره اگه بهت بسازه ام شرطه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
من اولین باره قرص شیردهی آوردم اما میترسم یه وقت جواب ندن 

مگه میشه جواب نده پس برای چی درستش کردن😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن نمیذاره آیودی بذارم اگه تو میتونی بذار ازقرص وک ا ن د و م خیلی خیلی بهتره اگه بهت بسازه ام شر ...

هر وقت دلمون خواست اون دستگاهه میمونه؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من روم نمیشه وسط پ برم دکتر آیودی بزارم😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
ن 1دستگاهه کوچیکه میذارن داخل رحم والا من ک اصلا درد نداشتم گذاشتم خیلی ام راضیم 

الان چند وقته گذاشتی ؟؟ من هی فکر میکنم درد داره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من روم نمیشه وسط پ برم دکتر آیودی بزارم😂

چه موقعه ای میشه گذاشت؟؟؟

هر وقت دلمون خواست اون دستگاهه میمونه؟؟

زن داداش من 9ساله گذتشته بودالان برداشته بعد 7سال یک ماه بعدش حامله شد 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
مگه میشه جواب نده پس برای چی درستش کردن😂

اره خیلیا با وجود این قرصا باردار شدن😑

زن داداش من 9ساله گذتشته بودالان برداشته بعد 7سال یک ماه بعدش حامله شد 

یه ماه بعداز اینکه برداشته حامله شده؟؟؟

3ماهه ن اصلا درد نداره 

من فکر میکنم روش خوبیه چقدر طول کشید گذاشتنش زیاد وقت نبرد نه؟؟؟

چه موقعه ای میشه گذاشت؟؟؟

روزی ک بیشترین خونریزی پ رو داری