2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته کلی گریه کردم

811 بازدید | 37 پست

نیم ساعت پیش ۶ تا ارتشی دیگه تو غرب شهید شدند 

من فکرشو  نمیکردم  اینقدر ضعیف باشیم که به راحتی وارد کشورمون بشن و بالا سرمون با خیال راحت حمله کنند 

با بمب مراکز مهم مون رو بزنند و 

روزی ۳۰  ۴۰  نفر  و بیشتر از مردم و نظامی هامون شهید بشن 

چطوری خودمو آروم کنم 

چرا اینها اسرائیل چیزیش نمیشه 

احساس میکنم از اینکه به راحتی با هواپیماهاشون تو کشورم هستند غرورم له شده ..آخه من یه ایرانی ام ‌.قدیمی ترین تمدن جهان رو دارم ...

نمیتونم آروم بگیرم 

اخ امام زمان ظهورکن بیاآقا😭😭😭😭😭😭😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخخخخ که دل یه ملت خونه 

شاید تو مناطق جنگی نباشیم ولی دل ما اونجاست 

خدا یار و نگهدار خواهر و برادرای عزیزمون باشه 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

چه جالب دقیقن منم حس میکنم غرورم. نابود شدهاما عزیزم     تقریبا.    

ببین ما قدرت. م و ش کی  هستیم. 

و امریکا و عزراییل   قدرت هوایی. دارند 

اونا جنگنده ها ی.  فوق پیشرفته ای دارند ب نام اف ۳۵ 

ک هیچ راداری نمیتونه. اونارو شناسایی کنه 

خیلی مساعل پیچیده ای هست. ک اینجا وقت نمیشه همشو بگم

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد
میدونی چرا آمار کشته های ما بیشتره؟ چون اونا میرن پناهگاه و ما نه بعد ما اونا رو مسخره میکنیم

ما کجا بریم ؟ 

آخه چرا پدافند هامون برای ۵۰ سال پیشه 

چرا به این روزها فکر نکردند 

دارم دیوونه میشم 

کاش بیانداریم نابود میشیم

میا چکارکنیم الان واقعا جنک میشه 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

منم خیلی سعی میکنم اروم باشم ولی هرشب سر نماز انقد گریه میکنم دلم آتیش میگیره به حال مردم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اخخخخ که دل یه ملت خونه شاید تو مناطق جنگی نباشیم ولی دل ما اونجاست خدا یار و نگهدار خواهر و برادرای ...

دلم خونه بخدا 

از بس این روزها تو گوشی بودم و خبرها رو چک کردم 

چشم هامم داغون شد