2777
2789
دقیقا ی چیزی مثل کشک و دوغه

😂😂😂

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری زندگی کردن سخت نیست؟

چرا گفتم که گاهی وقتا واقعا اذیت میشم 

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
اگه واقعی باشه شیرینه اگر  زود به وصال برسه شیرین تره  اگر اونی باشه که  باهات   ...

خدا نیاره اون روز. رو که بدموقع سرراهت قرار بگیره

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
عشق بی رحم ترین حس خوب دنیاست

👏👏👏

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
خدا هر کی رو دوست داره عشق خودشو نصیبش کنه نه خلقشو

بنطرم هممون عشق واقعی رو گم کردیمچون اگهپیداش میکردیم هیچوقت شکست عشقی نمیخوردیم چون همیشه پیشمونه و مثه ادما نیستش بزنه زیر حرفاش و یا عاشق یکی دیگه بشه

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

من عشقو سه بار  تجربه کردم 

هرکدومم یه جوری فرق دارن باهم...

مثلا اولین باری که عاشق شدم عاشق دوس پسرم بودم..دیوانه وار میخاستمش.اصلا بدیاش ب چشمم نمیخورد چه کارا که برباهم بودنمون کردم ولی خب نشد‌که بشه

دومین بار ۶ ماه بعد از عقدم باشوهرم عاشقش شدم.عشقمم جوری بود که بهش به شدت دل بسته بودمو و حساس و اینا....

که گند زد به عشقم😞😞😞

سومین بارم که عاشق شدم و تاابد عاشقشم....عاشق دخترم شدم قربونش برم تنها عشقمه 💖💖💖💖💖💖

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞
خدا نیاره اون روز. رو که بدموقع سرراهت قرار بگیره

ایشالله عشق هر کسی به وقتش تو شرایطش و وقتی باید که تو دلت تو شناسنامت  تو  معزت کسی نباشه   واسه من به وقتش اومد  منم  دارم با عشقش عشق میکنم 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

عشق خیلی خوبه  و قویترین نیروی ایه که میتونه انسان رو زنده نگه داره و به جلو هلش بده