2777
2789

ببین یه چیز مسخرست که کل نظم زندگیت رو به هم میزنه اولش فکر میکنی خوشبخت ترین آدم دنیایی بعدش کم کم میفهمی چه گندی به زندگیت زدی کشک و دوغ حداقل یه خاصیتی داره این عشق عوضی نه تنها خاصیت نداره بلکه باعث میشه ضرر غیر قابل جبران به زندگیت بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق دروغه مال قصه هاس عشق فقط عشق مادر

عزیزم شاید شما تجربه نکردی!!!

من خودم واااااااااقعا عاشقانه شوهرم رو دوست دارم و البته گاهی اذیت میشم چون دلم می خواد شوهرم عاشقم باشه اما نیست

زندگیمون عالیه و با هم خوبیم اما عاشقانه های من کجا و دوست داشتن شوهرم کجا

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز

عشق تنها یکبار به سراغ ادم میاید ،

حقیقتا همان یکبار 

و برای همیشه میماند 😞

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
عزیزم شاید شما تجربه نکردی!!! من خودم واااااااااقعا عاشقانه شوهرم رو دوست دارم و البته گاهی اذیت می ...

چه تجربه کردم چوبش هنوز دارم میخورم اونم مثل من عاشق نیست همیشه یکی عاشق تره

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
اینجوری زندگی کردن سخت نیست؟

چرا خیلی خیلی سخته

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

اگه واقعی باشه شیرینه اگر  زود به وصال برسه شیرین تره  اگر اونی باشه که  باهات   تعادل داره و کاملت میکنه    بهترینه 

وقتی میاد اولش در مقابلش جبهه داری ولی  هر روز  بیشتر تو وجودت میشینه  وقتی عشقتو نگاه میکنی    میگی خدایا درسته بدی داره ولی خوبیاش بیشتره 

خدایا مرسی   مهرشو به دلم انداختی  

من اعتقاد دارم    ولی عشق وقتی میاد  باید یاد بگیری عاشقی کنی و ادابشو رعایت کنی 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔