2777
2789

عشق مثل جوراب میمونه اولش خوبه قشنگه اندازه پاته بعدش یا باید وصله بزنی یام بوی بدشو تحمل کنی اگرم بشوریش با محبت بازم بوی گندش حاله همه ارو و خودتو بهم میزنه😢

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم

من دوبارعاشق جنس مخالف شدم،یبارکه وقتی اول دبیرستان بودم تاسوم دبیرستان ونشدکه برسیم بهم،یبارم عاشق شوهرم،ولی بنظرم واسه شوهرم وابستگیه چون اگه واقعأعاشقش بودم باهاش لج نمیکردمواینا،شوهرمم خودم فک میکنم که عاشقم نیس وفقط دوسم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا شده نتونی یه شب دور از شوهرت بخوابی حتی خونه ی پدر و مادرت

تا حالا شده نتونی حتی یه لحظه ناراحتیش رو ببینی ،نتونی یه دندون درد ساده یا سردرد ساده ی شوهرت و تحمل کنی 

تا حالا شده به نبودش فکر کنی و به این نتیجه برسی بدون اون نمی تونی؟ 

تا حالا شده  به بچه ای که از تو شوهرته و هنوز حتی نطفش بسته نشده فکر کنی و ذوق زده بشی؟؟؟

من به اینا میگم عشق

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز

منم دو بار عاشق شدم.عشق اولم نشد که باهاش باشم. داغش تا سالها دلمو میسوزوند.عشق دومم واقعا گفتنیه .پوف....

باهاش بودم و چه ها که براش نکردم.یادم نمیاد برای هیچ کسی تو زندگیم انقد که برا این دو نفر مایه گذاشتم مایه گذاشته باشم.افسوس که لیاقت نداشتن.بخاطر همینم الان که فکرشو میکنم میگم بهتر که نشد.بیچاره میشدم.بعدشم انگار دلم مرد دیگه برام هیچ کسی معنی خاصی نداشت.همه فقط دو حالت داشتن یا خوب بودن یا بد.

تا حالا شده نتونی یه شب دور از شوهرت بخوابی حتی خونه ی پدر و مادرت تا حالا شده نتونی حتی یه لحظه نا ...

منم اینجوریم ازنوع شدیدش ولی بازم فک میکنم عشقم واقعی نیست،حس میکنم فقط زیادی وابستشم

برای اینکه به عشقها اعتقاد  ندارم  تا  امروز تمام خواستگارادخترامو  رد کردم

خوب چرا سرنوشت بچه هاتون باید بخاطر اعتقادات شما دچار تغییر بشه؟

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
منم اینجوریم ازنوع شدیدش ولی بازم فک میکنم عشقم واقعی نیست،حس میکنم فقط زیادی وابستشم

عزیزم وابستگی شدید که با دلبستگی شدید باشه 

میشه عشق،اینا فقط چندتا نمونه بود خیلی چیزای دیگه هست، 

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
عزیزم وابستگی شدید که با دلبستگی شدید باشه  میشه عشق،اینا فقط چندتا نمونه بود خیلی چیزای دیگه ...

بنظرم عشق یعنی داشتن تفاهم وپشت همدیگه بودن ولج نکردن وبه کس دیگه ای حتی فکرنکردن،عشق یک طرفه عشق نیست یه عذابه،عشق بایددوطرفه باشه تابشه عشقوخوب معنی کرد

بنظرم عشق یعنی داشتن تفاهم وپشت همدیگه بودن ولج نکردن وبه کس دیگه ای حتی فکرنکردن،عشق یک طرفه عشق نی ...

عزیزم به نظرم اینا دوست داشتن هست ،ولی عشق نیست