2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نزدیک دوهفتس خونه ماس 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 70 پست
یبار فقط تو این دوهفته سالاد الویه گذاشتم لب نزد قیافه گرفت که نه من نمیخورم سیرم تا شوهرم گفت الان ...

وضع مالبتون چطوره

خب داری سرویس میدی مونده

من بیام خونتون لطفااا🤣🤣خیلی دلم بخور بخواب میخاد اخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دروغ میگه اصلا ترسی نداره،من الان تو حالت سکته هستم اصلا دغدغم این چیزای سطحی نیس

نه بابا اصلا نمیترسه بهونشه شوهرمم اصن نمیفهمه هرجی میگم 

اسایش ندارم به خدا دیگه ببخشیدا تایم دستشویی رفتنمم دست خودم نی یهو میپره یه کاری میتراشه یه دردسری درست میش

جالبه خانم هر غذایی هم نمیخورههمیشه توقع مرغ و خورشت داره خب من تو این شرایط از کجا بیارم همش این مد ...

آفرین ماهم همینجوریم بعد من ۱۲نفر باید مهمونی کنم 

دو شب خونه من دو شب خونه مادر شوهرم دوشب خونه خاله شوهرم 

جمعه ها میرن گردش تو روستا ها

گناه ما چیه 

کاش داشتم به همسرم گفتن کارخانه تا اطلاع ثانوی تعطیل

بعد از اون ما خودمون تو اقساط موندیم اینام هر چیزی نمیخورن

مرغ گرونه 

گونی برنجم یک سوم شده نمیتونم بخرم

ماشینمون خراب شده

اینام بهشون داره خیلی خوش میگذره

جالب ما میریم تهران میگن شما اومدین مسافرت برید بگردین غذا بیرون بخوریم بیایین برای خواب 

حروم من بشه تو این ۵سال یه لقمه غذا خورده باشم تو خونشون چون میگن تهران گرونیه بیرون غذا بخورین

و اینکه حرف از این خونه میرن اون خونه

فقط دارم دعا میکنم تموم شه

وضع مالبتون چطورهخب داری سرویس میدی موندهمن بیام خونتون لطفااا🤣🤣خیلی دلم بخور بخواب میخاد اخه

شکر بد نیست ولی همچین خوبم نیست 

متغیره 20/30 اونم تو این شرایط شوهرمم حقوقشو ندادن دستو بالش خالیه 

ااره پدرشوهرم خونس اونم اصن نمیگه زنم کوش چرا نمیاد مادرشوهرمم ک از خداشه همش خونه ما باشه کلا از کا ...

خب توهم داری کار میکنی  نکن گلم چه وضعتون خوبه چه بد بگو ناهار درست کنه اگر کرد ک هیچ نکرد توهم نکن زنگ بزن شوهرت بگو دستم بند بود جیزی درست نکردم مامانتم کمک نکرد ناهار بگیر شبم سیب زمینی اب پز بزار غر زد و شوهرت خاست چیزی بگیره بگو خب برا ماهم بگیر ناهار باز کم بزار و چیز جالب نباشه یا به شوهرت فشار مالی میاد بلاخره یا خسته میشه از غذای بیرون هی بگو کار دارم بچه کار داشت  فلان بود دوبار غذارد بسوزون نون پنیر بیار بگو والا این ۲ هفته شما بودید خیلی غذای سنگین خوردیم اخرشم میترکیم از چاقی حالا که جنگه باید شرایط جنگو تحمل کرد  نون پنیر عادت کنیم

آفرین ماهم همینجوریم بعد من ۱۲نفر باید مهمونی کنم دو شب خونه من دو شب خونه مادر شوهرم دوشب خونه خاله ...

واقعا درک ندارن 

دیروز یک ساعت گریه کردم ازبس اعصابمو خورد کرد 

صبح پاشد یهو گیرداد به طرف و ملافه هاگفت امروز همشو خیس کن بشوریم گفتم مامان ی هفته نیست همشو شستم گفت نه بشوریم تمیزشن من حس میکنم تمیز نی😐😐😐

پاشد همرو خیس کرد گفت باهم بشوریم 

تا شوهرم رفت سرکار نیم ساعت بعدش زد بیرون تا خود شببب

من موندم و اون همه شستنی ک همشم تمیز بود با بچه ای ک مریضه

خواستن بیان بگو نیستیمبگو آب قطعبرق قطع

یه بار واقعا آب قطع بود پمپ مجتمع خراب شد . موندن

گفتن دو روز نوبت شماست

تو این دو روز فقط برنج مرغ . خورشت می‌خوان 

میگن غذا پلویی نباشه سیر نمیشم انگار آدم غذا نخورده

چون رو کردم به بچشون گفتم عزیزم ماکارانی برات درست کنم دوست داری

مامانش گفت نه ما فقط برنج میخوریم

میتونی بری خونه مامانت اینا مثلا دارید میرید بچه رو اماده کرد بگو خب شما هستید خوبه من دارم میرم خونه مامانم اینا برو یه هفته ای بمون خودت تنها بچه هم بده دستش مجبور میشه بره