2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نزدیک دوهفتس خونه ماس 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 70 پست

عزیزم شب که کوچه خلوت بود و هیشکی نبود یه ترقه از پنجره پرت کن تو کوچه بیا دراز بکش...همین که ترکید پاشو داد و هوار کن که زدن ...چمدونشو جمع کن بفرستش پیش دخترش

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درک ندارن دیروز یک ساعت گریه کردم ازبس اعصابمو خورد کرد صبح پاشد یهو گیرداد به طرف و ملافه هاگ ...

من یه بار باردار بودم تازه خونه خریده بودیم‌منم کمرم درد میکرد بعد مادرشوهرم باشوهرم‌همش مبلامو جابجا میکردن خودشون دکور تعیین میکردن من‌رفتم اتاق خوابیدم‌یهو شوهرم‌یلند کفت بیا توهم نظر بده

منم داد زدم مامانت بگو نظر بده خونه ایشونه من چیکارم که شوهرمو شستم‌زد بیرون مامانش‌دید اوضاع خیته وباعث دعوای ماداره میشه فرداش رفت خونه ش

همسایه ها گناه دارن🥲تو کفشش نمک بریزه بهتره

همسایه هام باید باور کنن تا مادرشوهرم باور کنه

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒
چرا شستی ملافه هارو؟میذاشتی بمونه شب اومد میگفتی مامان خیس کردی بشور بچه مریضه من نمیتونم

دخترم همش میومد تو حموم دستشو میکرد تو کفا و اب سرما خورده بدتر میشد هرکاری میکردم نمیرفت، مجبور بودم 

بهترین کار اینه بهش کار بده نذار بیکار بمونه

بچه مریضتو بهونه کن

غدا هم هرچی هست بپز تو تنهایی ب شوهرت بگو ما بچه داریم الانم ک شرایط اینه فردا اتفاقی بیفته باید ی پولی تو دستمون باشه یا ن،پولاتو برای غذای بیرون و ریخت و پاش الکی نده باید بیشتر از قبل حواسمون ب خرجمون باشه

شوهرتم چیزی گفت بگو مگه یکی دو روزه ک مهمون باشه الان دیگ داریم باهم زندگی میکنیم

آفرین ماهم همینجوریم بعد من ۱۲نفر باید مهمونی کنم دو شب خونه من دو شب خونه مادر شوهرم دوشب خونه خاله ...

شاید خدایی نکرده به این زودیا تموم نشد

یا خودتو به مریضی بزن و بگو شرایط مهمون داری ندارم 

یا اگه خیلی پروان دعوایی راه بنداز تا برن خونشون 

یا بگو دور از جون مامانم کمر درد گرفته باید برم کمکش