2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نزدیک دوهفتس خونه ماس 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 70 پست
کاش فقط اینا باشه حتی ب لباس پوشیدن دخترمم گیر میده پامیشم امادش میکنم تا میرم میام میبینم کل لباساش ...

لباسای بچه رو اخر کار عوض کن یا کلا بچه رو بده دستش بگو لباساش بپوش ببرش حموم حالت دستوری طور  اینکارو کن تا نیستم  زیاد حساسیت نشون نده هی بخای حرص بخوری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش تموم شده خیلی سخته مهمونایی میان وضعیت سخت تر کردن برای ما هم وضعیت همینه هزینه ها همینهخونه زند ...

جالبه خانم هر غذایی هم نمیخوره

همیشه توقع مرغ و خورشت داره خب من تو این شرایط از کجا بیارم همش این مدلی بپزم

جالبه خانم هر غذایی هم نمیخورههمیشه توقع مرغ و خورشت داره خب من تو این شرایط از کجا بیارم همش این مد ...

چه دل خجسته ای داره تو این اوضاع من اصن انقد روحیه ندارم بابت جنگ نون پنیر برام با پیتزا فرقی نداره

مگه شهراتون چقدر دوره؟ تا رفتن خونشون شماهم برید خب غذا هم اگر شوهرت چیز ینمیگه چیز خاصی نزار اگر حر ...

دورنیست زیاد تو ی شهریم 

هربار میرم یه توهینی میشه دیگه خیلی من رفتو امد میکردم تا اینجوری شدو ایشون دو هفته بدون خبر پاشد با چمدونش اومد اینجا

اوه اوه فکر کن شوهرتو بزاری بیای خونه پسرت چه کاریه مثلا الان شوهرش مگه زنده نمومده بگو تو بانه داری ...

وا ینی شوهر داره و اومده اینجا😐😂به نظرت به شوهرش بگه برن خونه پدرشوهرش دقیقا موقعی دخترش میخاد بیاد برن اونجا یا غذا درست کنه ببره اونجا بگه بنده خدا تنهایی چیکار کنه جلوی موشکا وایسه😂😂شما اومدی اون چیکار کنه 

چه دل خجسته ای داره تو این اوضاع من اصن انقد روحیه ندارم بابت جنگ نون پنیر برام با پیتزا فرقی نداره

یبار فقط تو این دوهفته سالاد الویه گذاشتم لب نزد قیافه گرفت که نه من نمیخورم سیرم 

تا شوهرم گفت الان از بیرون میگیرم خانم گشنش شد 

مگه الویه بده اخه اونم غذاس دیگه 

نمیشه ک همش خورشت و مرغ باشه

وا ینی شوهر داره و اومده اینجا😐😂به نظرت به شوهرش بگه برن خونه پدرشوهرش دقیقا موقعی دخترش میخاد بیا ...

نه عزیزم شوهرش بتمنه نمدونستی؟😂😂 این امده ببینه تو چیکار میکنی 

وا ینی شوهر داره و اومده اینجا😐😂به نظرت به شوهرش بگه برن خونه پدرشوهرش دقیقا موقعی دخترش میخاد بیا ...

ااره پدرشوهرم خونس اونم اصن نمیگه زنم کوش چرا نمیاد 

مادرشوهرمم ک از خداشه همش خونه ما باشه 

کلا از کار میترسه انگار خدمت کار کرفته

دورنیست زیاد تو ی شهریم هربار میرم یه توهینی میشه دیگه خیلی من رفتو امد میکردم تا اینجوری شدو ایشون ...

وا ینی اونجا جنگ میشه اینجا نه 

چطور دو هفته مونده خدایی ینی شما چرا بخای سرویس بدین و برخورد خوب داشته باشید که یکی دو هفته بمونه اخه  نمیتونید ازش پول قرض کنید؟ ینی دخترش شوهر داره با شوهرش میخاد بیاد؟ اگر خاست بیاد زنگ بزنید بگید اره مامانتون ۲ هفتس اینجاست دارید میاید دو کیلو گوشت و فلان و بیشور و اینام بگیرید با دستتون باشه بعدم به عنوان هدیه تشکر کن🤣

چقد سنگ دلین شما!خودتون راضی میشین عروستون پشت مامانتون اینجوری حرف بزنه؟

اومده خونه پسرش،شما جبهه نگیر،همه چی خوب پیش میره

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام