2777
2789
عنوان

چطور مطمعن شم خاستگارم اعتیاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی سابقه دعوا و زندان داره اعتیادم بعید نیست خانواده سرشناس دلیل بر خوب بودن بچه هاشونم نیست عزیزم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

ازمایش ادرار و خون رو میتونن توش تقلب کنن از طرفی‌یه مدت مشخص از مصرف کردنشون‌گذشته باشه نشون نمیده

ولی تصویربرداری مغزی یاهمون QEEG خیلی دقیقتره حتی انگشت شمارهم مصرف کرده باشه نشون میده

بهش مواد تعارف کن

😂😂😂😂😂😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

عزیزم همسر سابق شوهر منم خیانت کرده بودن و برای اینکه الکی تهمت بزنه گفتن شوهرم معتاده و ازش جدا شده با اینکه همسرم خودش طلاقش داده بود ،، حتی خانومه الان هم برای خانواده شوهرم موس موس می‌کنه تاپیک هام هست 

💚🌱

اره اعتیاد مهم تره. دعوا و زندان تموم شد رفت. اعتیاد تموم نمیشه ک

دعوا وزندانش برای چی بوده؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!