2777
2789
عنوان

چطور مطمعن شم خاستگارم اعتیاد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 60 پست

حاضری با دعوا و زندان کنار بیایی؟؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اره اعتیاد مهم تره. دعوا و زندان تموم شد رفت. اعتیاد تموم نمیشه ک

مشکل اصلی همون سو سابقه ست عزیز. تموم شده چیه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا... شخصیتش ک تموم نشده ممکنه دوباره هم دعوا کنه

اصلا این قضیه رو نادید نگیر

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

اگه معتاد باشه آزمایش هم حتی صددرصد نشون نمیده که معتاده

خیلی باید تحقیق کنین و زیر نظر داشته باشینش

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

ازمایش کزاشتن واسه عمه من؟

پسری رو میشناسم یه مدت قبل ازدواج ، مصرف نکرد ، آزمایش منفی نشون داد ، ازدواج که کرد خرش از پل گذشت دوباره دست به سیخ شد و دختر طفل معصوم مردم رو به خاک سیاه نشوند

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

کی گفته دعوا و زندان تموم شده 

اگه دعوایی باشه میخوای چیکار کنی؟

ب نظرم ردش کن پسر مناسبی نیس ، نه واسه شما پسر کم هس نه واسه اون آقا دختر 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

ببین عزیزم وقتی دونفر جدا میشن هرکدوم داستان و یه جوری تعریف میکنن تو زیاد از حرف هیچکدوم شون مطمئن ...

آزمایش چند روز  مصرف نکنه نشون نمیده ؟ و اینکه آیا روشی هست که کاری کنن همون لحظه و آزمایش خنثی شه ؟ 

کاربری دست دو نفره .....
ازمایش ادرار و خون رو میتونن توش تقلب کنن از طرفی‌یه مدت مشخص از مصرف کردنشون‌گذشته باشه نشون نمیدهو ...

زمان مصرفش هم مشخصه مثلا بگن فلان بازه زمانی مصرف کرده دیگه نکرده و .... 

و اینکه هزینش چطوره ؟

کاربری دست دو نفره .....
خوب نمیدونمممم آزمایشو میگن پسرا هزار روش ب کار میبرن ک نشونون نده معتادن. مانانم میگه ب آزمایش اعت ...

یسری ازمایشگاه ها مخصوص هستن خیلی تخصصی عمل کنن از مو و .... . سرچ کن تو نت . یهو ببرش اونجاها . اصلا بش نگو‌