2777
2789

خاستگارم آشنای دورمونه خانوادش خیلی خیلی سر شناسن ولی خودش یه کم حقیقتا سابقه دعوا و زندان دارع ، قبلا نامزد یکی از دخترای اقوام دورمون بوده و به هم خورده ، دختره خوشکله ولی یادمه که چند سال پیش یه بار حرف پشتش در اومد ک با ی مرد متاهل گرفتنش، و کلا هم دختر خیلی سطح پایینیه فرهنگ خانوادشون خیلی پاینه مث همون پشت کوهی بودن به قولا ، خلاصه الان رفتیم تحقیق خوانده  دختره  پشتش گفتن که معتاده  ولی خاستگارم میگه دروغ میگن میخان خودشونو مبرا کنن  و بخاطر اون دو مورد بالا من دخترو ول کردم ..... 

حالام خانوادم میگن ن. میگم ی طور دیگه تحقیق کنید خوب شاید واقعا اونا دروغ بگن( طبق شناختی ک دارم میدونم خانوادا دختره خیلی حرف در بیارن دروغگو ان و ...)  ولی میگن چطوری ؟ از کجا ؟ 

آزمایشا مطمعن نیستن تحقیقا هم خیلیا الکی یا خوب میگن یا بد.  

حالا چیکار کنیم دوسش دارم اخه 🙁

کاربری دست دو نفره .....

تست جیش😑

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم دعوا وزندان رو نمیبینی. فقط مشکلت اعتیاده؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ازمایش کزاشتن واسه عمه من؟

خوب نمیدونمممم آزمایشو میگن پسرا هزار روش ب کار میبرن ک نشونون نده معتادن.  مانانم میگه ب آزمایش اعتمادی نیست 

کاربری دست دو نفره .....

ببین عزیزم وقتی دونفر جدا میشن هرکدوم داستان و یه جوری تعریف میکنن تو زیاد از حرف هیچکدوم شون مطمئن نباش شاید پسره مشکلی داشت ک جداشدن یا شایدم دختره

بیشتز فکر کن و زود تصمیم نگیر ، حتما حتما آزمایش بگیر 

آزمایشا همه واقعیه

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹